Antena 3 CNN Life Cele mai cutremurătoare mesaje trimise de pasagerii zborurilor din 11 Septembrie chiar înainte de moarte

Cele mai cutremurătoare mesaje trimise de pasagerii zborurilor din 11 Septembrie chiar înainte de moarte

Cele mai cutremurătoare mesaje trimise de pasagerii zborurilor din 11 Septembrie chiar înainte de moarte
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
11 Sep 2018   •   13:14

Cu câteva minute înainte ca avioanele să intre în turnurile de la World Trade Center la data de 11 septembrie 2001, cauzând moartea a 2,996 persoane, pasagerii și echipajul zborurilor precum și cei aflați în clădiri și-au sunat familile .Iată câteva dintre cele mai sfâșietoare mesaje trimise:

„Jules, sunt Brian. Ascultă, sunt într-un avion care a fost deturnat. Dacă lucrurile nu se sfârșesc cu bine, ceea ce nu cred că se va întâmpla, vreau doar să știi că te iubesc din toată inima. Vreau să ai o viață bună, frumoasă, deci trăiește-ți viața din plin. La fel le doresc și părințiilor mei și prietenilor și vă iubesc enorm... vă voi vedea când veți ajunge și voi acolo..Ai grijă de tine. Sper iubito, sper să te mai sun” ,a scris Brian Sweeney, un consultant în aviație de 38 de ani și fost pilot în Marină. 

Un alt pasager, Sweeney i-a spus mamei sale că o iubește și că pasagerii plănuiau să preia controlul avionului „S-ar putea să se întoarcă. Trebuie sa te părasesc. Vom încerca să facem ceva în această privință." Trei minute mai târziu, avionul a izbit etajele superioare ale Turnului de Sud.

Melissa Doi, absolventă a Universității din Northwestern, visa să devină balerină și lucra ca manager la IQ Financial Systems. A sunat la 911 de la etajul 83 al Turnului de Sud, din World Trade Center.

„Doi: E foarte cald, eu văd ... Nu mai  văd, nu mai văd aer!

911: Ok ...

Doi: Tot ceea ce văd este fum.

911: OK, dragă, îmi pare rău, stai puțin, stai liniștită cu mine, stai liniștită, ascultă, ai reușit să suni, mă documentez, te rog stai liniștită

Doi: Voi muri, nu-i așa?

911: Nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu, spune o rugaciune

Doi: O să mor.

911. Trebuie să te gândești pozitiv, pentru că trebuie să te ajuți pe tine și pe cei din jur

Doi: o să mor.

911: Stai liniștită, stai liniștită, stai liniștită

Doi: Doamne, te rog …”

Melissa Harrington Huhjes era în New York doar pentru o zi, pentru afaceri. L-a sunat pe soțul ei, Sean, în San Francisco. "Am vrut doar să iți spun că te iubesc și că sunt blocată în clădirea asta din New York. Este o mulțime de fum și am vrut doar să știi că te voi iubi mereu", a spus ea în mesajul vocal.

Ceecee Lyles era însoțitoare de zbor pentru United Airlines Flight 93. Când avionul a fost deturnat pe 11 septembrie, mama a patru copii a sunat acasă de două ori, dar nu a putut da de soțul ei care dormea după o noapte de muncă. United 93 a fost zborul în care pasagerii și echipajul au decis să lupte împotriva atacatorilor, iar în timpul conflictului avionul s-a prăbușit în Pennsylvania, la doar 200 de kilometri nord-vest de Washington, DC. Se crede că pasagerii au împiedicat o tragedie uriașă în care s-ar fi pierdut și mai multe vieți. 

„Bună iubire…. eu sunt ... dragă, trebuie să mă asculți cu atenție. Sunt într-un avion care a fost deturnat. Sunt în avion si sun din avion. Vreau să vă spun că vă iubesc. Spune-le copiilor mei că îi iubesc foarte mult. Și că îmi pare rău. Nu știu ce să mai spun. Sunt trei bărbați, au deturnat avionul ... am auzit că există avioane care au intrat în World Trade Center. Sper să-ți văd din nou fața, iubire. Te iubesc. Rămas bun."

Sursă: News.com

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close