Antena 3 CNN Life Cercetătorii au dovedit științific că bărbații mai în vârstă preferă relațiile cu femeile mai tinere 

Cercetătorii au dovedit științific că bărbații mai în vârstă preferă relațiile cu femeile mai tinere 

Cercetătorii au dovedit științific că bărbații mai în vârstă preferă relațiile cu femeile mai tinere 
13 Ian 2019   •   12:50

Unul dintre cele mai pupulare stereotipuri a fost dovedit de oamenii de știință: bărbații preferă relații cu femeile mai tinere, în ciudă propriei vârste. 

Cu toate acestea, când vine vorba despre viața sexuală, un nou studiu privind limitele de vârstă ale partenerilor sexuali considerați a arătat că, spre deosebire de ceea ce se crede, gama de varstă preferată a bărbatilor se extinde odată cu vârstă, adică, cu alte cuvinte, nu sunt atrași din punct de vedere sexual doar de femei mai tinere. Din punct de vedere al relațiilor însă, un bărbat de 40, 50, sau 60 de ani, va lua întodeauna în considerare o relație cu o tânără în jurul vârstei de 20 de ani. 

Preferința bărbațiilor pentru femeile mai tinere poate fi explicată în termeni de teorie a evoluției: "Selecția naturală a format bărbații în așa fel încât să fie atrași de femei tinere, sănătoase și  foarte fertile", a declarat Jan Antfolk, unul dintre autorii studiului. 

Anfolk și echipă să au strâns rezultatele pe bază unui eșantion de 2655 de adulți și au constatat, de asemenea, că, în ciuda interesului bărbațiilor față de femeile mai tinere, activitatea lor sexuală reflectă propria lor vârsta, adică deși participanții de sex masculin preferă femeile în vârstă de 20 de ani, nu sunt neapărat compatibili sexuali cu acestea.  

Sursă:The Independent 
  

×
Subiecte în articol: relatii studiu
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close