Antena 3 CNN Life Combaterea daunatorilor din locuinte

Combaterea daunatorilor din locuinte

Combaterea daunatorilor din locuinte
20 Mar 2019   •   16:13

Cu totii stim cat de stresant si neplacut este sa ne confruntam cu daunatori de orice fel, fie ei insecte, rozatoare, reptile,cartite,gandaci etc. Insectele, in special, sunt extrem de greu de inlaturat si isi pot face cu usurinta aparitia din nou in viata ta. Nu doar ca acestea iti pot distruge vacanta perfecta in natura, dar pot provoca alergii sau iritatii ori, in cel mai rau caz, sa iti transmita boli prin intepaturi la nivelul pielii.

Desi una dintre cele mai utilizate solutii este achizitionarea unui insecticid din supermarketuri, acestea nu sunt tocmai alegerea potrivita. Pe langa faptul ca efectul este de moment, consecintele folosirii lui sunt pe atat de periculoase, pe cat sunt de neplacute. Au un impact negativ asupra sanatatii tale si a mediului inconjurator, iar mirosul poate provoca alergii. Mai mult de atat, de multe ori se dovedesc a fi inutile.

Daca esti intr-o excursie la munte, s-ar putea sa fi trecut deja prin experienta neplacuta de a fi piscat, muscat sau intepat de insecte. In acest caz, singurul lucru pe care il poti face este sa folosesti sprayuri anti insecte. Iar daca esti acasa si te bucuri de o luna de vara calduroasa, nu mai trebuie sa te ingrijorezi daca vrei sa iei cina afara, in curte. Folosind un aparat anti insecte exterior, te poti bucura de linistea pe care ti-o doresti fara a te ingrijora de posibili daunatori.

Motiv pentru care, noile tehnologii au ajutat la dezvoltarea unui aparat care sa functioneze in acest sens, dar sa ne scuteasca de dezavantajele insecticidului propriu-zis. Acest aparat contra insecte este bine venit in locuinta oricui si ramane una dintre solutiile principale la care se apeleaza.

Nu doar ca nu emana un miros urat, dar nici nu simti ca il folosesti. Tot ce trebuie sa faci este sa ii permiti accesul la curent electric si sa il lasi pornit. Exista dispozitive electronice care functioneaza pe baza de ultra-sunete si ajuta la controlul si mentinerea la distanta a daunatorilor.

Datorita undelor sonore de frecventa inalta, acest aparat contra insectelor si rozatoarelor afecteaza simtul auzului si devin intolerabile pentru micii daunatori. Insa, nu trebuie sa te bazezi pe acest lucru. Niciun produs nu iti ofera siguranta unui efect realizat in proportie de 100% si nu trebuie sa ai asteptari exagerate. Desi aceste device-uri reprezinta un ajutor, ele nu sunt rezolvari de lunga durata si ar trebui sa faca parte dintr-un intreg sistem anti insecte, mai degraba decat sa fie singurele utilizate.

De preferat ar fi sa folosesti aceste dispozitive impreuna cu capcane pentru rozatoare ori insecte. Eficienta produselor impreuna este mult ridicata comparativ de efectul fiecaruia separat. Undele sonore provoaca confuzie si ametesc daunatorul, impingandu-l astfel treptat in capcana setata.

Daca doriti cele mai bune produse pentru combaterea daunatorilor accesati magazinul www.impotrivadaunatorilor.ro , cel mai mare magazin cu produse anti insecte, anti rozatoare, anti pasari, anti cartite etc.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close