Antena 3 CNN Life De ce nu slăbești, deși mănânci mai puțin. Cori Grămescu: Alimentele sunt de vină!

De ce nu slăbești, deși mănânci mai puțin. Cori Grămescu: Alimentele sunt de vină!

Nutriționistul Cori Grămescu a explicat, pe o rețea socială, ce se întâmplă, de fapt, atunci când mâncăm mai puțin pentru a scăpa de kilogramele nedorite, însă cântarul refuză să ne arate mai puțin.

De ce nu slăbești, deși mănânci mai puțin. Cori Grămescu: Alimentele sunt de vină!
Sursa foto: pexels
de Laura Dinu    |    18 Iun 2021   •   15:03

”Slăbirea în sine este simplă, nu trebuie să fie un proces draconic, traumatizant sau de azi pe ieri. Avem nevoie de puțină disciplină și să înțelegem că e mai important să avem o alimentație echilibrată, în care lăsăm loc și pentru micile plăceri, fără să demonizăm alimentele.

Însă, o calorie provenită din alimente nesănătoase nu este egală cu o calorie provenită din legume, fructe, carne slabă și alimente naturale. Așadar, daca ți se pare că mănânci puțin și totuși nu slăbești este posibil să consumi mai multe alimente procesate, bogate în aditivi, grăsimi saturate și zahăr decât crezi.

În schimb, dacă te concentrezi pe a avea o alimentație bazată 80-90% pe legume, fructe, carne slabă, grăsimi sănătoase și ocazional lactate și zahăr, vei reuși să slăbești fără probleme, mâncând mai mult și fără să îți fie foame”, scrie Cori Grămescu pe o rețea socială. 

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cori Gramescu (@corigramescu)

×
Subiecte în articol: Cori Grămescu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close