Antena 3 CNN Life Cum se face micșorarea stomacului fără operație

Cum se face micșorarea stomacului fără operație

Cum se face micșorarea stomacului fără operație
Sursa foto: foto: Pixabay.com
03 Dec 2018   •   16:34

Dupa mai multe diete si exercitii fizice esuate, persoanele cu surplus de kilograme abandoneaza lupta, crezand ca nu exista nici o solutie sa slabeasca. Problema nu este la alegerea dietei sau a exercitiilor, ci la dimensiunea stomacului.

Micsorarea se face treptat, iar cu timpul vei ajunge sa mananci surprinzator de putin.

Nu spune nimeni ca trebuie sa te ridici nesatul de la masa. In prima luna, portiile trebuie micsorate cu 20%. Nu este necesar sa calculezi numarul caloriilor sau cantitatea de mancare, intrucat iti poti da seama si vizual daca o portie este exagerat de mare.

Pasul urmator este sa consumi alimente satioase ca sa fii sigur ca nu ti se face foame dupa jumatate de ora sau o ora si tine cont sa fie calitative din punct de vedere nutritional.

Evita alimentele acide precum sucurile carbogazoase, dulciurile, produsele fainoase, alcoolul, grasimile si prajelile ca sa nu irite mucoasa gastrica si sa confunzi acest lucru cu senzatia de foame.

 Un alt lucru de luat in seama este faptul ca deseori se confunda senzatia de foame cu senzatia de sete, astfel ca nu strica sa bei cate un pahar cu apa cu jumatate de ora inainte de a manca. Nu doar ca iti vei da seama ca nu ai neaparat nevoie de mancare, dar te va face sa mananci mai putin, iar musculatura stomacului va fi mai relaxata in timp.

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close