Antena 3 CNN Life Emanoil Savin, apropiat al Simonei Halep: ”Știu sigur că își dorește copii”

Emanoil Savin, apropiat al Simonei Halep: ”Știu sigur că își dorește copii”

Emanoil Savin, unul dintre invitații la nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc și cel care a desemnat-o pe sportivă cetățean de onoare al orașului Bușteni în vremea în care era primarul localității, a confirmat faptul că tenismena își dorește copii.

Emanoil Savin, apropiat al Simonei Halep: ”Știu sigur că își dorește copii”
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Sep 2021   •   23:50

”Știu sigur că își dorește copii și ăsta a fost un motiv, bineînțeles, de s-a grăbit cu căsătoria, pentru că ea mai are de spus multe în tenisul mondial și sper ca, la următoarele turnee, să revină în top 10 și să câștige un Grand Slam în Australia”, a declarat Emanoil Savin pentru Fanatik.

Acesta a precizat că Toni Iuruc este ”trofeul” Simonei Halep.

”Ăsta este ultimul trofeu al ei – soțul – ultimul trofeu câștigat și sper să fie fericiți și, bineînțeles, să o văd mămică, să mergem și la botez.”

Simona Halep se căsătorește pe 15 septembrie

Simona şi Toni se căsătoresc joia viitoare, pe 15 septembrie. Cei doi sunt împreună de doi ani şi s-au logodit la începutul lunii iunie.

Anunţul a fost făcut chiar de Simona, la aeroportul Otopeni, când s-a întors din Statele Unite, după eliminarea din optimile de finală ale turneului de la US Open.

Simona a recunoscut că este bucuroasă şi că are emoţii, dar că sunt emoţii diferite de cele de pe teren, pentru că în cazul căsătoriei este mult mai important pasul.

"Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții. Sunt bucuroasă că se întâmplă.

Voi avea câteva zile de pauză și voi continua antrenamentele. Am zis că o să las mai moale, în sensul că nu vrea să forțez acum după ce mi-am revenit."
 

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close