Antena 3 CNN Life ”Era marea mea iubire, dar m-a înșelat și ne-am despărțit. Acum sunt măritată și am doi copii, dar fostul iubit mă vrea înapoi”. Care este cea mai mare temere a femeii

”Era marea mea iubire, dar m-a înșelat și ne-am despărțit. Acum sunt măritată și am doi copii, dar fostul iubit mă vrea înapoi”. Care este cea mai mare temere a femeii

”Era marea mea iubire, dar m-a înșelat și ne-am despărțit. Acum sunt măritată și am doi copii, dar fostul iubit mă vrea înapoi”. Care este cea mai mare temere a femeii
Sursa foto: Foto: Pixabay
30 Oct 2019   •   12:06

O femeie căsătorită povestește dilema în care se află, după ce iubirea ei din facultate a decis să o caute și să încerce să o recucerească. Femeia scrie că are doi copii și că este fericită alături de soțul ei, însă nu l-a putut uita pe iubitul din facultate, care a dezamăgit-o foarte tare atunci când a înșelat-o cu o altă femeie.

”Sunt căsătorită cu soțul meu de patru ani și suntem binecuvântați cu doi băieți superbi. Înainte să-l cunosc, am fost cu un alt bărbat timp de patru ani cât am studiat la universitate, dar ne-am despărțit pentru că m-a înșelat și a lăsat însărcinată o altă femeie.

Aceea a fost adevărata mea iubire și încă este. Acum am aflat că el l-a sunat pe un amic și a întrebat de mine. Spune că încearcă să ia legătura cu mine de un an de zile.  I-a spus cât de rău îi pare pentru ce a făcut, că pe mine mă iubește și că mă vrea înapoi.

Adevărul este că am fost supărată pe el de foarte mult timp - poate prea mult. Cu toate acestea, încă îl iubesc din toată inima. Îmi iubesc și soțul, dar într-un mod foarte diferit.

Nu știu ce să fac, deoarece nu vreau să-mi dezamăgesc soțul și familiile noastre. Și, în același timp, îmi e teamă să mă întorc la fostul iubit, doar ca să constat că nu s-a schimbat”, Sunt confuză, ce să fac?, este mesajul femeii, postat pe Mirror.

Așa cum era de așteptat, cele mai multe sfaturi venite din partea celor care i-au citit povestea îndeamnă la prudență.

„Sincer, cred că trebuie să fii foarte atentă și să te gândești mult la ceea ce ai de pierdut dacă îți părăsești familia. Adevărul este că nu iubim oamenii în același mod, fiecare relație este unică. Iubim oamenii din diferite motive. Însă, ferește-te să te întorci la cineva care te-a rănit”, o sfătuiește un internaut.
 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close