Antena 3 CNN Life EXCLUSIV, la iThink! Mircea Badea, despre fiul său: "E foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine"

EXCLUSIV, la iThink! Mircea Badea, despre fiul său: "E foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine"

Deși apare aproape în fiecare seară la televizor și a vorbit despre toate personajele momentului, mai niciodată Mircea Badea nu a vorbit despre… Mircea Badea.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2023   •   11:32

Duminică, la 17:00, la iThink cu Iusti Fudulu, îl veți descoperi pe Mircea Badea - tatăl unui copil care i-a schimbat viața.

"Pot spune că învăț foarte multe de la el, pentru că este foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine. E foarte inteligent. E surprinzător și inovativ. Și la nivel de idee, și la nivel de exprimare.

E poet și e bine intenționat. N-are nicio moleculă de răutate. Este bine intenționat, solar, pozitiv, boem și clar așa e el, mă pot obiectiva.", spune realizatorul În gura presei.

Mircea Badea, un tată exagerat de grijuliu?

"În legătură cu el mă panichez foarte ușor, sunt over protective, cum ar spune partenerul strategic, la modul în care sunt deranjant pentru persoanele din jur...I-am zis: 'Băi, tată, tu îți dai seama că te iubește tata?' Și zice: 'Da, cam prea mult.'", mărturisește Mircea Badea, invitatul lui Iusti Fudulu la iThink, emisiunea care îți schimbă perspectiva asupra lumii, Duminică, la 17:00, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea iThink
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close