Antena 3 CNN Life Familie Ce reguli să respecți ca să faci avere, în funcție de zodie

Ce reguli să respecți ca să faci avere, în funcție de zodie

Ce reguli să respecți ca să faci avere, în funcție de zodie
Sursa foto: Foto: freeimages.com / mirna saletovich
08 Dec 2015   •   10:57

Fiecare dintre nativii zodiacului trebuie sa respecte o serie de reguli pentru a face avere, sustin astrologii. Este vorba despre o serie de reguli legate mai mult de comportament si de felul in care fiecare ar trebui sa ia decizii importante atunci cand vine vorba de bani.

BERBEC – Ce reguli sa respecti ca sa faci avere
Berbecii, incapatanati din fire, trebuie sa invete sa cada uneori la pace cu acei oameni alaturi de care fac afaceri. Daca nu reusesc sa faca acest lucru, nativii acestei zodii vor face bani, dar nu vor face avere si vor fi mereu nevoiti sa o ia de la inceput.

TAUR – Ce reguli sa respecti ca sa faci avere
Taurii trebuie sa invete sa fie flexibili pentru a face avere! Nativii acestei zodii trebuie sa isi dea seama ca daca pun piciorul in prag nu pot obtine mare lucru, din punct de vedere financiar.

GEMENI – Ce reguli sa respecti ca sa faci avere
Gemenii trebuie, in mod paradoxal, sa fie mai egoisti pentru a face avere. Daca se gandesc mereu la nevoile altora, din punct de vedere financiar si nu la ale lor, nu vor reusi niciodata sa faca avere.

RAC – Ce reguli sa respecti ca sa faci avere
Racii trebuie sa invete sa nu se mai lase dusi de val, pentru a face avere. Nativii acestei zodii au tendinta de a cheltui toti banii pe care ii au, atunci cand au bani si sa nu mai reuseasca sa puna nimic deoparte.

LEU – Ce reguli sa respecti ca sa faci avere
Leii trebuie sa invete sa traga mai tare pentru propriile drepturi, daca doresc sa faca avere. Nativii acestei zodii sunt destul de greu de convins sa se implice mai mult atunci cand vine vorba de facut bani.

FECIOARA – Ce reguli sa respecti ca sa faci avere
Fecioarele trebuie sa invete sa asculte si sfaturile altora pentru a reusi sa faca avere. Trebuie sa isi dea seama ca daca nu asculta si sfaturi de la alti oameni mai experimentati nu vor reusi niciodata sa faca bani.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: bani zodie zodiac Horoscop avere
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close