Antena 3 CNN Life Familie Cum să treci peste o mare dezămagire în dragoste ca să îţi poţi relua viaţa

Cum să treci peste o mare dezămagire în dragoste ca să îţi poţi relua viaţa

Cum să treci peste o mare dezămagire în dragoste ca să îţi poţi relua viaţa
de O.P.    |    29 Mai 2014   •   12:55

Senzatia de inima franta este probabil, una dintre marile dureri pe care un om le poate simti intr-o viata. Desi la inceput pare eterna, din fericire nu e asa. Asadar, ai de trecut peste o dezamagire in dragoste.

Trebuie sa iti amintesti insa mereu ca nu e imposibil sa treci peste ea. Intreaba in jur si vei descoperi ca majoritatea oamenilor au trecut sau trec prin asa ceva. Cei care au trecut deja, se simt bine deci, intr-o zi, si tu vei fi la fel chiar daca la momentul zero ti se pare imposibil asa ceva. Prima iubire
Sa treci cu bine peste prima iubire adevarata pare incredibil de greu si asta pentru ca am fost crescuti sa credem in ea si ne-o inchipuim ca fiind eterna si indestructibila.

Partea amuzanta e ca niciodata nu ne gandim la ceilalti, la insuccesele si dezamagirile lor, ne inchipuim ca doar iubirea noastra este cea perfecta. Stim de asemenea ca, din punct de evdere statistic si nu numai, nimeni nu se indragosteste la 17 ani si ramane cu aceeasi persoana pentru tot restul vietii.

Cu toate acestea, nimic nu este rational in dragoste, toate semnalele care ne pun pe ganduri fiind trecute cu vederea. Va veni insa o zi cand, vom privi inapoi in timp, la prima iubire si o vom cataloga doar ca un banal exercitiu pentru toate relatiile care au urmat chiar daca in prezent acest lucru ni se pare absurd.

Continuarea, pe lyla.ro

×
Subiecte în articol: relatii viata de cuplu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close