Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul, pe înţelesul tuturor. Ce este şi cât să ne încredem în el

Horoscopul, pe înţelesul tuturor. Ce este şi cât să ne încredem în el

Horoscopul, pe înţelesul tuturor. Ce este şi cât să ne încredem în el
22 Oct 2015   •   16:38

V-aţi întrebat vreodată de ce atunci când citiţi un horoscop, acelaşi text poate fi valabil pentru mii, zeci de mii, milioane de nativi? Cum se face că tuturor li se întâmplă acelaşi lucru? Adevărul este că e chestie de percepţie. Unii se aşteaptă să li se întâmple întocmai ce scrie în horoscop, pe când în realitate astrologia este "un instrument de autocunoaştere, nu de ghicit viitorul".

Dezideriu, pe care îl puteţi urmări în fiecare vineri la Observator Special, a explicat într-un interviu pentru mothersandthecity.ro ce este un horoscop, ce sunt zodiile şi cât putem să ne încredem în caracteristicile lor. 

"Caracteristicile zodiilor sunt tendinţe generale, dar foarte utile, pentru că explică de ce un Rac este foarte sensibil, de ce un Leu simte mereu nevoia să fie admirat şi recunoscut, de ce un Geamăn pare că nu se mai opreşte niciodată din vorbit. Oricum ecuaţia este mult mai complexă, pentru că sunt foarte multe elemente de luat în calcul, nu doar zodia în care ne naştem. Mai este şi ascendentul, aspectele, casele, puncte virtuale, stele fixe. De unde şi unicitatea fiecărei fiinţe umane", spune Dezideriu.

Citiţi interviul integral pe mothersandthecity.ro, pentru a afla ce este un ascendent sau o astrogramă.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac dezideriu ascendent
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close