Antena 3 CNN Life Familie Stai mai mult pe telefon decât alături de partener? Sunt semne că tehnologia îţi distruge viaţa de cuplu

Stai mai mult pe telefon decât alături de partener? Sunt semne că tehnologia îţi distruge viaţa de cuplu

Stai mai mult pe telefon decât alături de partener? Sunt semne că tehnologia îţi distruge viaţa de cuplu
de O.P.    |    06 Mai 2014   •   13:15

Nu-ti imaginezi viata care smartphone sau fara internet, dar daca acestea au invadat efectiv timpul petrecut in doi se prea poate ca relatia de cuplu sa aiba multe de suferit.

 Luati masa in oras sau acasa si el/ea sta mai mereu cu ochii in telefon? Va bagati la culcare, iar in pat, pe langa voi doi, sunt si toti prietenii lui/ai ei de pe Facebook? Astfel de comportamente arata ca tehnologia a invadat viata intima in cuplu. Dar mai sunt si alte semne asociate folosirii excesive a dispozitivelor tehnologice care dezvaluie riscul alienarii in relatie!

1. Iti pierzi timpul uitandu-te pe profilurile fostilor iubit

Fie ca o faci tu, fie ca o face partenerul si ai aflat de acest lucru, o persoana care cauta, in mod constant, informatii online despre un fost iubit sau despre cineva care i-a suscitat interesul ar trebui sa-si ridice numeroase semne de intrebare cu privire la implicatia proprie in relatia actuala. Desi retelele sociale sunt un mijloc foarte accesibil de a accesa informatii si de a tine legatura, cand "tinta" este "un fost", "o fosta" sau cineva real la care visezi inseamna ca isi sabotezi relatia din proprie initiativa

2. Mai mult cu telefonul in mana decat cu partenerul in brate

Persoanele care-si "ating" mai des smartphone-urile, in timpul liber, si nu partenerii de cuplu atunci cand sunt impreuna manifesta un dezinteres fata de iubit/a.

Citeşte mai multe despre acest subiect, pe lyla.ro

×
Subiecte în articol: viata de cuplu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close