Antena 3 CNN Life FRIPTURĂ DE MIEL. Cum faci cea mai bună friptură pentru PAȘTE

FRIPTURĂ DE MIEL. Cum faci cea mai bună friptură pentru PAȘTE

FRIPTURĂ DE MIEL. Cum faci cea mai bună friptură pentru PAȘTE
04 Apr 2018   •   19:07

Ingrediente FRIPTURĂ DE MIEL:

pulpă de miel – 2 kg
o căpăţână de usturoi (trei căţei se curăţă şi se zdrobesc, restul se lasă în coajă)
o legătură de rozmarin proaspăt
coaja de la o lămâie
ulei de măsline
sare
piper
1,5 kg cartofi, curăţaţi şi tăiaţi în jumătăţi

Pentru dressingul de mentă:

4 linguri de mentă verde, mărunţită
1 linguriţă zahăr
sare
1 lingură apă fierbinte
3 linguri oţet de vin alb

Mod de preparare FRIPTURĂ DE MIEL:

Cuptorul se preîncălzeşte la 200 de grade Celsius. Sub grătarul de la cuptor se aşază o tavă întinsă, adâncă (sau tava cuptorului).

Într-un castron se amestecă usturoiul zdrobit, frunzele de la o jumătate de legătură de rozmarin, mărunţite, coaja de lămâie şi ulei de măsline (aprox. o jumătate de pahar).

Citeşte continuarea pe feellikecooking.ro.

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close