Antena 3 CNN Life O piesă versatilă pentru ținute casual de primăvară-toamnă: geaca bomber damă

O piesă versatilă pentru ținute casual de primăvară-toamnă: geaca bomber damă

Preferată pentru aspectul stilat pe care îl oferă ținutelor din sezonul de tranziție, geaca bomber este o piesă vestimentară extrem de versatilă, care se poate găsi în numeroase variante de model, culoare sau material din care poate fi realizată.

O piesă versatilă pentru ținute casual de primăvară-toamnă: geaca bomber damă
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Apr 2023   •   09:29

În atenția brandurilor de top, geaca bomber se regăsește astăzi în ofertele magazinelor de profil și poate fi aleasă cu ușurință, oferind oricărei femei șansa de a-și completa ținutele din sezonul de tranziție mai ușor și într-un mod mai stilat.

Cum arată o geacă bomber damă 

O geacă scurtă, realizată, de cele mai multe ori, dintr-un material matlasat, cu un croi lejer și mai larg în zona umerilor și mai îngust în zona taliei și manșetelor, modelul de geacă bomber damă este inspirată din modelele de jachete care erau inițial purtate de piloții militari. Cu timpul, acestea au devenit extrem de populare, reprezentând cu succes stilul casual. 

Gecile bomber pentru femei pot fi găsite într-o mare varietate de culori și materiale, de la clasicul denim la bumbac, nailon sau piele. Mai mult decât atât, există modele deosebite de geci bomber pentru femei, acele modele decorate cu buzunare, cu fermoare, cu embleme, cu broderii sau alte elemente decorative de acest fel. 

Cu ce poți purta o geacă bomber damă 

Articol vestimentar extrem de versatil, geaca bomber pentru femei poate fi adaptată cu succes la mai multe stiluri și poate fi purtată cu diverse ocazii. Aceasta poate fi combinată la fel de bine și pentru un outfit casual, și pentru unul elegant, și pentru unul office, și pentru unul sport. 

Pentru o ținută casual extrem de confortabilă, combină geaca bomber pentru femei cu o simplă pereche de blugi și un tricou clasic. Blugii skinny sau evazați se potrivesc perfect cu acest model de geacă, iar o pereche de sneakers sau de teniși completează una dintre cele mai confortabile outfituri. 

Dacă dorești un outfit ușor elegant, mai degrabă office, geaca bomber poate fi asortată la o pereche de pantalono eleganți și o cămașă sau un top simplu, dar poți alege și combinația fustă-pantofi cu toc sau balerini. 

Eleganța unei ținute în care geaca bomber devine vedeta poate fi dată de combinarea acesteia cu o rochie elegantă sau cu o fustă midi, alegând pentru partea superioară un top sofisticat. O pereche de pantofi cu toc cu un aspect elegant sau o pereche de sandale cu platformă va completa perfect acest outfit elegant și în același timp extrem de lejer. 

×
Subiecte în articol: geaca bomber
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close