Antena 3 CNN Life Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste
de O.P.    |    01 Apr 2015   •   13:29

Luna aprilie se arta destul de zbuciumata din punct de vedere amoros. Mai precis, astrele par sa rezerve o serie de schimbari in amor pentru majoritatea nativilor zodiacului iar aceste schimbari ar putea sa deapeste cap intreaga viata a unora dintre ei.

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste - BERBEC

Berbecii trebuie sa fie foarte atenti cu privire la felul in care se comporta cu persoana iubita, mai ales la inceputul lunii aprilie. Este foarte posibil sa aiba o serie de scapari comportamentale care sa duca la o ruptura definitiva in relatie, catre a doua jumatate a lunii.

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste - TAUR

In ciuda faptului ca isi dau toata silinta sa le fie pe plac persoanei iubite, nativii din Taur nu reusesc sa faca acest lucru aproape deloc. Luna aprilie este luna in care vor incepe sa isi puna serioase intrebari cu privire la viitorul relatiei in care se afla si este posibil sa ia o decizie care le va afecta inmod pozitiv viitorul.

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste - GEMENI

Gemenii sunt nativii zodiacului care se bucura de o luna minunata in aprilie, din punct de vedere amoros. Pe langa faptul ca isi doresc si incearca din toate puterile sa faca tot ceea ce o multumeste pe persoana iubita, primesc din partea acesteia aceeasi atitudine. Asa ca luna aprilie este una de calm si frumusete amoroasa.


Citeste continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close