Antena 3 CNN Life Iată cum poți să îți transformi total corpul, cu zece minute pe zi. Acesta este cel mai simplu antrenament

Iată cum poți să îți transformi total corpul, cu zece minute pe zi. Acesta este cel mai simplu antrenament

Iată antrenamentul ușor pe care îl poți face acasă ca să dai burta jos și să îți tonifici tot corpul. Exercițiile fizice le poți face fără antrenament, în orice spațiu.

Iată cum poți să îți transformi total corpul, cu zece minute pe zi. Acesta este cel mai simplu antrenament
Sursa foto: Pixabay
de Maria Sabu    |    02 Aug 2020   •   07:30

Scândura/ Plank

Pentru a realiza exercițiul așa cum trebuie trebuie să: aseaza-te in pozitie de flotare pe podea/sol, indoaie coatele la 90 de grade si lasa-ti greutatea pe antebrate; coatele trebuie sa se afle direct „sub” umeri (sa se alinieze cu ei), iar corpul sa fie tinut drept, astfel incat daca s-ar trasa o linie de la cap pana la picioare aceasta sa uneasca cele doua puncte fara sa fie stramba. Mentine aceasta pozitie in care te afli atat cat poti; ideal ar fi sa stai macar 2 minute. Exercitiul scandura intareste abdomenul, dar si umerii, bratele si muschii coapsei anterioare.

Flotari- Cum îți lucrezi abdomenul si bratele corect

Pentru a face acest exercițiu cum trebuie, luati pozitia pe care ati avut-o la scandura, si apoi impingeti din brate. Cel mai important lucru este sa mentineti spatele si picioarele intr-o linie dreapta; acest lucru va vor solicita abdomenul si bratele. Urmatorul pas este sa reveniti in pozitia initiala cat mai lent posibil.

Genuflexiuni

Genuflexiunile inseamna echilibru; stati cu picioarele departate, la nivelul umerilor; tineti spatele in pozitie neutra, genunchii centrati deasupra picioarelor; flexati usor genunchii, soldurile si gleznele pana atingeti un unghi de 90 de grade; reveniti apoi la pozitia initiala. Ati putea de asemenea, pentru a va mentine echilibrul, sa intindeti bratele in fata, asa cum arata in imagine.

×
Subiecte în articol: antrenamnet
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close