Antena 3 CNN Life În cât timp se digeră mâncarea în stomac? Află care este adevarul!

În cât timp se digeră mâncarea în stomac? Află care este adevarul!

În cât timp se digeră mâncarea în stomac? Află care este adevarul!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
12 Noi 2018   •   19:41

Iata de cat timp au nevoie alimentele pentru a fi prelucrate în stomac.

Apa – trece aproape deodata direct în intestin;

Sucurile de fructe si supele – 15-20 de minute;

Piureul din legume – 20-30 de minute;

Pepenele verde – 20 de minute;

Pepenele galben – 30 de minute;

Portocalele, poama, grapefruitul – 30 de minute;

Merele, prasadele, piersicele, visinele – 40 de minute;

Rosiile, salata, castravetii – 30-40 de minute;

Bostaneii, broccoli, varza, mazarea, porumbul – 45 de minute;

Morcovul, sfecla – 50 de minute;

Orezul rafinat, hrisca, faina de grau, faina de porumb, fulgii de ovaz, malaiul – 60-90 de minute;

Semintele de floarea soarelui, de bostan, de susan – 2 ore;

Migdalele, alunele, arahidele crude, nucile – 2,5-3 ore;

Laptele – 2 ore;

Chefirul – 1,4 ore;

Branza de vaci si casul – 90 de minute;

Cascavalul cu cheag tare – 4-5 ore;

Ouale – 45 de minute;

Cambula, halibutul – 30 de minute;

Somonul, pastravul, tonul, heringul – 45-60 de minute;

Carnea de pui – 1,5-2 ore;

Carnea de curcan – 2-2,2 ore;

Carnea de vita si de oaie – 3-4 ore;

Carnea de porc – 4,5-5 ore.

sursa: faraprajituri.com

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close