Antena 3 CNN Life În timp ce părinții făceau poze, medicii au observat ceva neobișnuit pe chipurile copiilor lor

În timp ce părinții făceau poze, medicii au observat ceva neobișnuit pe chipurile copiilor lor

În timp ce părinții făceau poze, medicii au observat ceva neobișnuit pe chipurile copiilor lor
Sursa foto: sursa foto: punct.tv
18 Oct 2016   •   13:15

Amber și Levi întotdeauna și-au dorit să aibă o familie unită, care să devină succesul vieții lor, căreia să-i dedice tot timpul și dragostea, de care sunt capabili.

În curând, în familia lor a apărut primul copil – o fetiță minunată. Părinții erau nemaipomenit de fericiți! Fericirea lor a devenit și mai mare, atunci când s-a născut a doua fetiță.

Iar atunci când Amber și Levi au ajuns la concluzia că visul lor s-a realizat în totalitate și ei pot să savureze viața pe deplin, s-a întâmplat ceva neașteptat. „Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, povestește-i despre planurile tale” – ne spune o cunoscută zicală.

Mai pe scurt, familia a fost foarte surprinsă, când Amber a înțeles că este iarăși însărcinată. Și aceasta s-a întâmplat exact atunci când ei deciseseră să nu mai aibă alți copii. Medicii i-au anunțat că, în curând, vor avea… tripleți!

Tinerii părinți aveau dificultăți financiare și, în același timp, Amber a aflat că copiii au probleme de dezvoltare intrauterină. Însă ei au beneficiat de ajutorul unui prieten, care a organizat o strângere de fonduri online.

Astfel, Amber și Levi au reușit să achite facturile medicale. Dacă nu ar fi existat acest ajutor, mama și tatăl tripleților neobișnuiți erau pregătiți să lupte independent cu dificultățile apărute.

Continuarea, pe punct.tv.

×
Subiecte în articol: poveste virala tripleti
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close