Antena 3 Life Incredibil! Câte partenere au bărbaţii şi câţi parteneri au femeile pe parcursul vieţii

Incredibil! Câte partenere au bărbaţii şi câţi parteneri au femeile pe parcursul vieţii

20 Ian 2020   •   23:56
Incredibil! Câte partenere au bărbaţii şi câţi parteneri au femeile pe parcursul vieţii foto: Pixabay.com

Bărbaţii se culcă, în medie, cu aproximativ nouă partenere, iar femeile ajung doar la jumătate din această performanţă, arată un studiu realizat de cercetătorii britanici.

Potrivit acestui studiu, pe categoria de vârstă cuprinsă între 25 şi 34, doar 17% dintre femei au declarat că, au avut peste 10 parteneri, în timp ce 27% dintre bărbaţi au dat acelaşi răspuns.

La capitolul fidelităţii faţă de partener, femeile se pare că sunt cele mai „credincioase“. Atunci când respondenţii au fost întrebaţi dacă au reuşit să fie fideli unui singur partener întreaga viaţă, o pătrime dintre femei şi doar 17% dintre bărbaţi au răspuns pozitiv, potrivit MenHealthWizard.com.

Atât femeile, cât şi bărbaţii au recunoscut faptul că, cifrele declarate cercetătorilor sunt estimative.

În plus, în raportul Serviciului Naţional de Sănătate s-a analizat şi vârsta la care fetele din Marea Britanie îşi încep viaţa sexuală. Una din patru au răspuns că au făcut sex pentru prima dată înainte de a împlini 16 ani. De asemenea, una din zece femei din aceeaşi categorie de vârstă au declarat că, până la această vârstă, schimbaseră deja 10 parteneri.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close