Antena 3 CNN Life Jurnalista Antena 3 CNN, Sabina Iosub, premiată la gala "Green Women" a femeilor de succes

Jurnalista Antena 3 CNN, Sabina Iosub, premiată la gala "Green Women" a femeilor de succes

Jurnalista Antena 3 CNN, Sabina Iosub, a fost premiată în cadrul galei "Green Women", un eveniment special, dedicat femeilor cu o activitate remarcabilă în diverse domenii.

Jurnalista Antena 3 CNN, Sabina Iosub, premiată la gala "Green Women" a femeilor de succes
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Dec 2022   •   10:30

Personalităţile feminine de succes, care au o activitate remarcabilă în mai multe domenii, au fost premiate la gala "Green Women 2022".

Printre femeile care s-au remarcat prin performanţele lor se află şi Sabina Iosub, realizatoarea emisiunilor "În faţa naţiunii" şi "Be EU".

Cu lacrimi în ochi, jurnalista a urcat pe scenă şi a ţinut un discurs emoţionant, mulţumindu-le celor care i-au fost alături de-a lungul timpului.

"Acest premiu mă onorează şi mă responsabilizează. Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, colegilor mei şi familiei mele. De asemenea, în mod special, îi mulţumesc lui Mihai Gâdea, pentru că tot ceea ce înseamnă acest proiect şi tot ceea ce înseamnă cariera mea profesională reprezintă această mare familie, anume Antena 3 CNN", a declarat Sabina Iosub.

De asemenea, alături de Sabina Iosub, au mai fost onorate, în cadrul galei, femei precum Maria Grapini, Felicia Filip şi Natalia Intotero.

 

×
Subiecte în articol: Sabina Iosub Green Women
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close