Antena 3 CNN Life Mare atenție la acest aliment banal. Poate provoca tumori și diabet!

Mare atenție la acest aliment banal. Poate provoca tumori și diabet!

Nu există român care să nu prefere, mai ales vara, să mănânce porumb. Fiert sau copt, dar și la conserva, acest aliment banal ascunde un secret toxic la care trebuie să avem foarte mare grijă. Specialiștii vine cu o avertizare importantă!

Mare atenție la acest aliment banal. Poate provoca tumori și diabet!
Sursa foto: Pixabay.com
de Maria Sabu    |    18 Iul 2020   •   15:00

Porumbul conține o cantitate foarte mare de amidon și zahăr. Marea problemă este că de-a lungul timpului au apărut modificări genetice foarte periculoase. Consumat în cantități foarte mari poate să ducă la apariția unor tumori, provoacă leziuni hepatice, renale și poate afecta chiar și glandele endocrine.

Secretul ascuns din porumb. Puțină lume știe asta

Această cereală nu conține deloc gluten, dar proteinele pe care le are sunt confundate de organismul nostru glutenul și irită mucoasa intestinală.

Totodată, acest aliment poate provoca diabet din cauza consumului foarte ridicat de zahăr. Acesta conține și celuloză și e foarte greu de digerat, iar sistemul digestiv îl tolerează greu.

Chiar dacă  porumbul fiert și cel copt este foarte apreciat de români, în special de copii, consumul de porumb ar trebui să fie cât mai redus. Ba mai mult, specialiștii spun că ar trebui scos complet din alimentația noastră.

×
Subiecte în articol: porumb
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close