x close

Medic japonez: Nu mai luați tone de pastile! Pentru o sănătate de fier aveți nevoie de asta!

de D.G.    |    17 Feb 2020   •   23:33
Medic japonez: Nu mai luați tone de pastile! Pentru o sănătate de fier aveți nevoie de asta!  817 foto: Pixabay.com

Hiromi Shinya este un renumit doctor japonez, cu peste 40 de ani de experiență. Lucrările sale sunt dedicate principiilor alimentației corecte.

Gastroenterologul a întocmit un întreg program de nutriție, folosit chiar și de unele celebrități. Doctorul japonez afirmă că vă puteți restabili starea de sănătate fără nici un medicament, ci doar prin simplul fapt de a revedea modul în care vă alimentați și a face schimbările necesare.

Primul pas spre refacerea organismului este, în opinia sa, renunțarea la obiceiurile proaste. În plus, medicul susține că întrebuințarea în alimentație a produselor animaliere influențează negativ starea de sănătate, potrivit telegraph.md.

În această listă neagră sunt incluse și produsele lactate. Acestea conțin grăsimi oxidate și, odată ce intră în intestine, sporesc numărul bacteriilor dăunătoare. Acest fapt duce la formarea toxinelor și a radicalilor liberi, care pot provoca boli grave, precum cancerul și diabetul.

Medicul nu susține că este cazul să renunțăm definitiv la carne, ci spune că este mult mai important să stabilim un raport corect al alimentelor din meniul nostru zilnic.

El recomandă să echilibrăm alimentația astfel încât carnea să nu constituie mai mult de 10-15%, iar produselor de origine vegetală să le revină 85-90%.

Citeşte mai multe despre:

Hiromi Shinya
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati