Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Cum dăm jos kilogramele acumulate în perioada izolării

Numai de bine. Cum dăm jos kilogramele acumulate în perioada izolării

După izolarea la domiciliu, am întâlnit tot mai multe persoane nemulţumite din cauză că au acumulat kilograme în plus. Ce-i drept, frigiderul era mereu aproape, iar cheful de sport departe. Află, însă, că încă nu e timpul să te îngrijorezi. Dacă tragi tare, poţi ajunge la silueta dorită.

Numai de bine. Cum dăm jos kilogramele acumulate în perioada izolării
Sursa foto: Pixabay
de Diana Ionescu    |    22 Iun 2020   •   20:45

Beatrice Olaru ne-a pregătit o serie de exerciţii care ne vor antrena întregul corp și ne vor ajuta să dăm jos kilogramele în plus. Sportul în aer liber este ideal în această perioadă iar un antrenament este format din cinci exerciții, și nu este nevoie de accesorii de sport. 

Exercițiile care ajută la dispariția kilogramelor 

Primul exercițiu se numește step-un și este nevoie doar de o bordură sau o bancă. Indiferent de numărul de repetări, execuția corectă este cea mai importantă! Pentru upper body avem nevoie tot de o bordură, poziționăm palmele la lățimea șoldurilor pe călcâi, apoi cobori cu bazinul ușor și revin. După fiecare exercițiu nu uita să bei apă! Potrivit specialiștilor, acest gest joacă un rol extrem de important în procesul de slăbire. În plus, nu vei risca să te deshidratezi. 

Mersul fandat este și el extrem de eficient pentru a ajunge la o siluetă de vis. Respirația trebuie controlată și abdomentul strâns. Ultimul exercițiu sunt săriturile, care executate corect ajută la îmbunătățirea respirației, stimulează procesul digestiv și reduc durerile de spate. 

Cum dăm jos kilogramele acumulate în perioada izolării

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close