Antena 3 CNN Life Oferte last minute înșelătoare. Ai căzut în plasă?

Oferte last minute înșelătoare. Ai căzut în plasă?

Oferte last minute înșelătoare. Ai căzut în plasă?
Sursa foto: foto: Pixabay.com
31 Mai 2017   •   07:41

Ofertele last minute aparţin agenţiilor de turism care rezervă în avans un avion întreg sau un hotel, iar pentru a nu ţine câteva locuri libere le scot la bătaie în ultimele 3-4 zile, la preţuri de achiziţie sau apropiate lor, scrie Adevărul.

Puteţi să vă aşteptaţi la oferte last minute pentru perioada 1 – 20 iunie, 5 – 30 iulie şi după 10 septembrie. Însă multe dintre acestea sunt false sau ascund o bună parte din costurile adevărate.

„În primul rând cele mai bune oferte last minute apar pe zborurile charter, unde agenţia de turism închiriază întreg avionul, iar înainte de plecare, dacă rămân locuri libere, preferă să reducă tariful pentru a mai pune câţiva pasageri pe avion, din moment ce oricum a plătit tot avionul. Dacă sunteţi mai mulţi prieteni, nu este recomandat să aşteptaţi aceste oferte, e foarte posibil ca la ofertă să apară doar 2-4 locuri sau dacă rămân mai multe locuri la avion e posibil să nu se găsească cazare pentru toţi la acelaşi hotel”, afirmă managerul unei agenţii de turism

Operatorii de turism recomandă urmărirea pieţei pentru aceste oferte, pentru a se putea face o comparaţie între tarife. Diferenţele mari de preţ trebuie să ridice un semn de întrebare.

 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close