Antena 3 CNN Life PAȘTE 2018. Cum să vopsești rapid ouăle de Paște

PAȘTE 2018. Cum să vopsești rapid ouăle de Paște

PAȘTE 2018. Cum să vopsești rapid ouăle de Paște
04 Apr 2018   •   20:49

Odată cu venirea acestei sărbători, gospodinele se pregătesc să facă diferite feluri de mâncare, dar şi să vopsească ouăle! Anul acesta este la modă ca ouăle să fie vopsite în tendinţe de "ombre". 

Anul 2018 vine cu noi tendinţe în ceea ce priveşte vopsirea ouălelor. Din ce în ce mai multe gospodine se ocupă de vopsirea "clasică" a ouălelor, dar ce spuneţi de un strop de culoare?

Paşte 2018. Elementele pe care trebuie să le foloseşti: ouăle fierte, pahare, colorant, oţet, apă fierbinte, linguri şi mănuşi. 

Paşte 2018. Etapele: mai întâi se amestecă coloranţii cu apă fierbinte. După aceea, se adaugă o lingură cu oţet. Acest lucru se va face pentru fiecare culoare în parte. După aceea, pune oul fiert în pahar şi aşteaptă să se coloreze. După ce l-ai lăsat să se usuce, ia-l şi bagă-l în alt pahar timp de câteva minute. Nu uita că nu trebuie să-l bagi complet, ci aproximativ două treimi. După ce se usucă, faceţi acelaşi lucru şi cu cealaltă parte a oului, într-o altă culoare, conform exquis.ro.

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close