Antena 3 CNN Life Portalul lui Sirius, cel mai puternic portal energetic al verii. Ziua în care se poate rescrie destinul, iar dorinţele să devină realitate

Portalul lui Sirius, cel mai puternic portal energetic al verii. Ziua în care se poate rescrie destinul, iar dorinţele să devină realitate

Potrivit numerologilor, 7 iulie 2023 este o dată unică şi puternică din punct de vedere energetic. În minutul de deschidere al vectorului universal se atinge cel mai profund Legea atracţiei, atunci când gândurile se pot materializa.

Portalul lui Sirius, cel mai puternic portal energetic al verii. Ziua în care se poate rescrie destinul, iar dorinţele să devină realitate
de Georgiana Adam    |    07 Iul 2023   •   17:13

Pe data de 7 iulie, Venus şi Marte se vor alinia în aceeaşi poziţie pe cer, creând astfel un portal energetic foarte puternic.

Alinierea celor două planete pe cer duce la o serie de energii benefice.

Planeta Venus aduce cu ea iubire, afecţiune şi conexiune emoţională, în timp ce planeta Marte aduce curajul, determinarea şi puterea personală.

Conjuncţia dintre Marte şi Venus poate amplifica atracţia pasională şi romantică, facilitând astfel conexiuni foarte puternice şi autentice.

Portalul lui Sirius sau 777 din 7 iulie 2023 aduce cu el şi oportunităţi pentru a atrage mai multă iubire şi afecţiune.

777 este un număr angelic, numărul lui Dumnezeu din calendarul divin. Acest număr este un semn de perfecțiune și semnifică faptul că sufletul și spiritul sunt aliniate, atât timp cât ne concentrăm pe menținerea unei vieți echilibrate.

Soarele se va afla în această perioadă la distanța cea mai mare față de Pământ și de aceea vom resimți cu mai multă ușurință această curgere liberă de energie dintre Terra și Sirius și abundența cu care vine la pachet.

Suntem mai deschiși în această perioadă să primim vibrațiile înalte transmise de la un nivel superior, vibrații care ne pot facilita deschiderea către alte dimensiuni și alte modalități de înțelegere și conștientizare, scrie garbo.ro

Minutul de aur care atinge cel mai profund Legea atracţiei universale

Minutul de aur pentru data de 07.07.2023 este la ora 23:59. Acesta este minutul de deschidere al vectorului universal și este minutul care atinge cel mai profund Legea atracţiei universale. Potrivit numerologilor, acest minut este considerat minutul dorințelor.

Portalul din 07.07.2023 este considerat un punct de cotitură pentru fiecare dintre noi. Fiecare om va avea ocazia să atragă mari schimbări în viața sa, de aceea gândurile sunt extrem de importante în această zi.

Totodată,datorită Portalului lui Sirius, ne putem regenera și reînnoi energetic cu ușurință în această perioadă. Astfel că, pentru unii dintre noi această perioadă poate fi chiar perioada vacanțelor, căci în aceste momente ne relaxăm cu adevărat, ne regenerăm spiritul nostru născut liber, ne permitem să fim noi înșine, creativi, liberi, flexibili și deschiși către nou, bucurie și inspirație.

×
Subiecte în articol: portal energetic dorinte Portal Sirius
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close