Antena 3 CNN Life Puțini români știu asta. Semne că ai putea avea un cheag de sânge în corp

Puțini români știu asta. Semne că ai putea avea un cheag de sânge în corp

Puțini români știu asta. Semne că ai putea avea un cheag de sânge în corp
Sursa foto: foto: Pixabay.com
30 Noi 2018   •   18:38

Observarea celor 6 semne ca ai un cheag de sange in corp pot ajuta la evitarea agravarii situatiei. Cheagurile de sange pot fi salvatoare in anumite situatii, insa atunci cand se formeaza la intamplare pun in pericol organismul.

Cele 6 semne ca ai un cheag de sange in corp:
 
Inflamarea extremitatilor. Daca cheagul de sange s-a format in picior sau brat, aceste membre se inflameaza imediat. Mai intai, zona in care a aparut cheagul de sange se va inrosi. Dupa aceea, pot urma senzatiile de mancarime sau usturime, iar in stadiul final locul afectat se inflameaza.
 
Dureri cu intermitente in zona picioarelor si a bratelor. Aceste dureri asemanatoare junghiurilor sunt mai accentuate in cazul persoanelor care au probleme cu circulatia sangelui sau sufera de o boala cardiaca.

Tuse inexplicabila. Tusea care nu este insotita de febra si alte simptome ale racelii poate avea legatura cu formarea unui cheag de sange in organism. Tusea seaca apare in cazul formarii cheagului in piept.


 Inrosirea pielii. Ultimul, dar nu cel din urma semnal este inrosirea pielii. Pielea se inroseste mai ales in cazul unor afectiuni ale venelor precum tromboza venoasa.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close