Antena 3 CNN Life Șamanii din Peru, previziuni și avertismente pentru 2022: "Există ţări care se vor ridica şi se vor îmbunătăţi"

Șamanii din Peru, previziuni și avertismente pentru 2022: "Există ţări care se vor ridica şi se vor îmbunătăţi"

Şamanii din Peru au organizat o ceremonie specială la sfârşit de an, în care s-au rugat pentru bunăstarea planetei. De rugăciuni speciale au avut parte ucrainenii, popor aflat pe picior de război.

Șamanii din Peru, previziuni și avertismente pentru 2022: "Există ţări care se vor ridica şi se vor îmbunătăţi"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    31 Dec 2021   •   13:28

Criza sanitară şi cea economică au fost puncte speciale în ritualul preoţilor. Şi şamanii speră ca 2022 să aducă şi finalul pandemiei de coronavirus.

Şamanii peruvieni au organizat un ritual complet pentru a feri Ucraina de agresiunile Moscovei. S-au rugat pentru a aduce noroc planetei în noul an şi au încercat să facă şi câteva previziuni.

"Cumva, există ţări care se vor ridica şi se vor îmbunătăţi. Totuşi, alte state nu vor reuşi încă acest lucru. Noi ne rugăm totuşi multă credinţă pentru toate ţările surori, asta am făcut noi aici. Aşa cum este şi cazul preşedintelui american Joe Biden, care va face tot posibilul ca ţara sa să avanseze pentru că el este o persoană care are o stea norocoasă" spun șamanii.

Subiectul pandemiei va rămâne actual şi în 2022, însă în ceea ce priveşte coronavirusul, şamanii au previziuni mai îmbucurătoare.

"Coronavirusul va rămâne printre noi, ca partea a familiei. Va avea forme mai uşoare, dar va rămâne cu noi şi, încet încet, va dispărea."

Lumea nu va fi ocolită de criza economică, sunt de părere preoţii peruvieni. Dificultăţi vor fi pe mai multe zone, dar vor exista şi oameni care vor prospera în noul an.

"Tensiunile continuă, criza economică se acutizează, pandemia va continua şi vom fi cu toţii afectaţi grav. De aceea noi ne rugăm pentru bunăstare, ca situaţia să se îmbunătăţească, ne rugăm la cele patru elemente - Mama Pământ, la aer, la foc ca noi să avem puterea să mergem înainte şi să facem faţă situaţiei dificile care urmează."

În ritualul lor, şamanii au pus alături fotografii ale liderilor lumii înconjurate de flori şi s-au rugat pentru bunăstarea acestora.

×
Subiecte în articol: șamanii Peru previziuni
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close