Antena 3 CNN Life Săpun handmade de la Manicos - află de ce nu ar trebui să lipsească din lista de cumpărături

Săpun handmade de la Manicos - află de ce nu ar trebui să lipsească din lista de cumpărături

Săpunul - nu a fost nicicând mai mult adus în discuție. Spălatul pe mâini, cât mai des, este una din recomandările actuale pentru igiena personală.

Săpun handmade de la Manicos - află de ce nu ar trebui să lipsească din lista de cumpărături
de Georgiana Adam    |    19 Oct 2020   •   18:25

Nu orice săpun este însă o alegere optimă. Sunteți convinși de asta când vă regăsiți în magazine, în fața rafturilor, acolo unde tronează tot felul de variante. Una din recomandări o veți găsi în schimb la Manicos. Vorbim despre săpunul handmade și despre ingrediente naturale.

În lumea în care opțiunile nu sunt limitate, intervine automat și lungul șir de întrebări despre ce produs este mai bun și de ce. În toată această dilemă un lucru este cert și anume că opțiunile pe bază de ingrediente naturale vor fi mereu o prioritate. O gamă variată de sapun handmade regăsim la Manicos, producător autohton de suplimente alimentare și cosmetice naturale.

Săpunuri pentru ten și scalp

Da, ați citit bine! Săpunul nu este destinat doar spălării pe mâini, ci poate fi o variantă de șampon solid sau o variantă de produs pentru a spăla tenul. Manicos a creat săpunul cu o combinație de mușețel, propolis și gălbenele, cu tea tree, exfoliant sau cu sulf. Sunt un real răsfăț pentru piele.

Vorbim despre gama „Verre de nature” ce ține cont de nevoile pielii. Pe de-o parte curăţă, spumează, pe de altă parte hrănește și catifelează pielea. Iar procedeul prin care sunt create astfel de săpunuri contribuie activ la calitate. Aici este și marele avantaj al fabricării manuale, întrucât procedeul permite ca toată glicerina să se păstreze în săpunuri. Puțini știu că aceasta hidratează, previne uscarea pielii și de regulă în rândul săpunurilor fabricate industrial, acest ingredient este extras din sapun si valorificat separat.

În versiunile acestui producător regăsim inclusiv săpunul optim pentru cei care caută remedii pentru căderea părului. Conține ulei de nucă, ricin, un complex vegetal îmbogăţit cu mătase. Pentru efecte amplificate, este recomandarea de a-l folosi pe termen lung și ideal în ritualul urmat de loţiunea cu aceeași acțiune, contra căderii părului, parte din aceeași gamă.

Alte tipuri de săpun natural

Gama de săpun transparent contine alte produse interesante regăsite la manicos.ro. Forme jucăușe și colorate, ulei de migdale,  argan sau susan, extract de nalbă sau extracte florale sunt câteva din opțiuni. Au în compoziție doar colorant natural și fac o spumă abundentă.

Pentru cei mici în mod special, spălarea pe mâini va fi o mică bucurie, când forme drăgălașe îi vor încânta, alături de arome plăcute. Chiar și pentru cei mici astfel de săpunuri păstrează ingredientele naturale și curăţă pielea, fără să o lase uscată și iritată. Sunt însă disponibile și în varianta clasică, însă toate sunt transparente.

Nu lipsește din oferta nici săpunul lichid. În acest caz vorbim despre rețete îmbogățite cu uleiuri care catifelează pielea, cu efect emolient. Este un săpun dens, cremă și poate conține lapte, miere, cătină și arome plăcute de scorțișoară sau fructe.

Diverse tipuri si volume de sampon fara sulfati si gel de duş fără parabeni sunt de asemenea parte din această gamă.

Orice săpun este bun până când...

Pe principiul orice este bun, pielea este barometrul care va indica imediat în ce măsură un produs este prea agresiv. Există tendința de a alege pe cele care oferă curățare profundă, ba chiar conțin ingrediente antibacteriene. Astfel de produse au toate șansele de a usca pielea excesiv, iar pentru cei cu piele sensibilă, lucrurile se complică. Alternativa, naturală, va fi mereu una benefică însă și cu minim de risc de a crea vreo reacție de acest gen.

A fost eliminată și problema pe care o ridicau adesea produsele făcute manual, săpunurile de casă cum se obișnuia a spune, aceea de a nu crea prea multă spumă. A existat și tentația de a compara produsele pe baza acestui fapt. Dar iată că săpunurile de la Manicos exclud acest inconvenient, datorită extractului de Săpunariță ce creează o spumă abundentă și catifelată.

Manicos este producător dedicat pe această nișă, creează produse benefice, eficiente, ce au la bază doar ingrediente naturale și vegetale. De altfel și gamele sale de produse stau sub acest însemn și denumire - Verre de Nature, Verre de Nature 98% vegetal și Verre de Nature 98% natural.

Contact

Manicos vinde online, astfel încât produsele de această marcă le regăsim prin magazine, dar mai simplu și sigur direct la producător - manicos.ro. Telefonic pot fi cerute detalii: 021.4138950.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close