Antena 3 CNN Life Secretul oamenilor cu silueta trasă prin inel. Obiceiul comun care-i menține slabi

Secretul oamenilor cu silueta trasă prin inel. Obiceiul comun care-i menține slabi

Secretul oamenilor cu silueta trasă prin inel. Obiceiul comun care-i menține slabi
19 Sep 2018   •   16:54

Persoanele cu silueta subtire, trasa prin inel, prezinta un obicei comun care-i ajuta sa-si mentina greutatea corporala ideala.

Acest aspect nu are nimic de-a face cu genele. Asadar si cei cu kilograme in exces ar putea adopta acest obicei pentru a-si creste sansele de a slabi, scrie Lyla.ro.

Mancatul putin si des – acest stil alimentar a fost puternic dezbatut deopotriva de specialisti in nutritie, cat si de toti cei care duc o lupta cu propria greutate corporala. Un studiu recent publicat in “Journal of the American College of Nutrition” arata, insa, ca exista un mare adevar in spatele zicalei “Mancatul putin si des tine silueta subtire”.

Exista o stransa legatura intre frecventa si cantitatea meselor de zi cu zi si silueta. Persoanele cu indice corporal redus sau normal, asadar cei care au o greutate corporala normala sau chiar o silueta trasa prin inel, obisnuiesc sa ia mese mici si dese ca frecventa.

De altfel, poate v-ati si mirat cum unele persoane cu silueta subtire din jurul vostru pot manca atat de mult? Insa adevarul este ca ele nu mananca efectiv mult, ci pur si simplu des si, bineinteles, putin cantitativ de fiecare data.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close