Antena 3 CNN Life Semne care arată clar că ești în pericol de infarct

Semne care arată clar că ești în pericol de infarct

Semne care arată clar că ești în pericol de infarct
Sursa foto: foto: Pixabay.com
19 Sep 2018   •   16:27

Infarctul miocardic sau atacul de cord pot fi, sustin medicii, prevazute datorita unor semne car, desi sunt diferite de la barbati la femei, ar putea trage un semnalde alarma.

Asadar, felul in care corpul femeii se comporta si schimbarile pe care le suferaar putea denota ca acea semeie este in pericol de a face un ifnarct.

Asadar, iata o serie de semne care arata clar ca esti in pericol de infarct, la femei

Potrivit medicilor, peste 70% dintre femeile care sufera un atac de cord sufera de oboseala extrema. Mai precis, ele se simt brusc epuizate chiar si dupa cele mai mici eforturi

Un alt semn care ar trebui sa traga un semnal de alarma este greutatea de a adormi. Un studiu recent a concluzionat faptul ca peste jumatate dintre femeile care au suferit infarct miocardic au avut probleme mari cu o perioada inainte de atacul de cordin a adormi.

Alte semne ale atacului de cord sunt diversele puncte de durere situate de obicei in spate, la umar, la gat sau la ureche, in cazul femeilor. Totodata, durerile usoare ale gatului, maxilarului sau presiunea in stern sunt semne care prevestesc un atac de cord.


Continuarea pe Lyla.ro.

×
Parteneri
Horoscop rune 3-9 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close