Antena 3 CNN Life Știinţă Misterul Triunghiului Bermudelor a fost rezolvat. Ce a stat la baza tuturor disparițiilor

Misterul Triunghiului Bermudelor a fost rezolvat. Ce a stat la baza tuturor disparițiilor

Misterul Triunghiului Bermudelor a fost rezolvat. Ce a stat la baza tuturor disparițiilor
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Mai 2017   •   12:06

Misterul din spatele Triunghiului Bermudelor, unde se spune că sute de aeronave și nave au dispărut în circumstanțe inexplicabile, ar fi rezolvat în cele din urmă, conform Science Chanel.

O echipă de oameni de știință americani de la Universitatea din Colorado a analizat imaginile meteorologice prin satelit din această zonă și a observat pe ele o serie de nori hexagonali neobișnuit. 
Meteorologii au susținut că norii ar putea acționa ca adevărate "bombe de aer".

Potrivit brightside.me, se crede că aceasta este principala cauză a exploziilor mortale ale aerului care pot depăși cu ușurință 170 de mile pe oră. Vânturile puternice "aruncă în aer" aerul și pot genera valuri de înălțime mai mare de 45 de picioare.

În mod obișnuit, norii nu formează muchii drepte. Cu toate acestea, judecând prin imaginile prin satelit, Triunghiul Bermudelor este o excepție de la această regulă. Anunțarea acestei teorii a motivat multe cercetări suplimentare. 

Triunghiul Bermudelor este o zonă a Oceanului Atlantic între Florida, Puerto Rico și Bermuda. Această regiune este cunoscută pentru fenomenele sale misterioase. 

Totul a început în 1945, când cinci bombardiere americane de torpile și un avion care a fost trimis să le găsească au dispărut fără urmă. 
Din acea zi, alte 75 de avioane și câteva sute de nave au fost pierdute. Ultima tragedie sa produs în 2015, când nava de marfă "El Faro" a dispărut în această regiune.
 

×
Subiecte în articol: mister aeronave nori meteorologi
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close