Un tânăr de 30 de ani s-a îmbătat și și-a schimbat numele legal în Céline Dion. Trezit din beție, a uitat isprava, până și-a văzut corespondența

de Mia Lungu    |    03 Ian 2021   •   18:00
Un tânăr de 30 de ani s-a îmbătat și și-a schimbat numele legal în Céline Dion. Trezit din beție, a uitat isprava, până și-a văzut corespondența Twitter/ New York Post

Un tânăr de 30 de ani din UK s-a îmbătat de Sărbători și și-a schimbat numele în Céline Dion, apoi a uitat ce a făcut în timpul beției. Abia după câteva zile, cand a primit corespondența pe noul nume și-a amintit ce a făcut.

Un fan al cântăreței Céline Dion s-a îmbătat și și-a schimbat legal numele în Céline Dion, după care a uitat imediat despre acest lucru, scrie New York Post.

Thomas Dodd a declarat pentru The Post că ideea i-a venit când urmărea un concert la TV al cântăreței, în ajunul Crăciunului.

„Ea este persoana mea pe care o ascult când vreau să mă înveselesc”, a spus tânărul.

Acesta a recunoscut că a petrecut mare parte din pandemie urmărind concertele cântăreței din Canada. În Ajunul Crăciunului, a spus Thomas Dodd, a urmărit un concert și a consumat o cantitate însemnată de șampanie, primită de la un prieten. A aplicat online pentru schimbarea numelui, plătind 89 de lire sterline, după care a uitat tot.

Câteva zile mai târziu, când a ajuns acasă de la serviciu, și-a găsit corespondența și a aflat că își schimbase numele

„A trebuit să stau jos pentru că nu-mi venea să cred ce am făcut. Apoi, am verificat la bancă și s-a confirmat totul”, a spus „Céline Dion”.

Apoi, tânărul a împărtășit imagini cu „schimbarea numelui” pe Twitter, actualizându-și numele pe rețelele sociale.

O persoană care nu s-a amuzat la început de schimbarea numelui a fost mama sa.

„Mama nu a fost foarte mulțumită la început, dar acum vede și partea amuzantă!”, spune tânărul, adăugând că, cel puțin deocamdată, își păstrează numele artistei.

Tânprul speră să o întâlnească într-o zi pe adevărata Céline Dion.

Parteneri
x close