Antena 3 CNN Life Top 3 aspecte pe care trebuie să le știi înainte să apelezi la serviciile rent a car

Top 3 aspecte pe care trebuie să le știi înainte să apelezi la serviciile rent a car

Dacă ai în plan să închiriezi o mașină, dar nu știi ce presupune acest proces, cum se face rezervarea și care sunt actele de care ai nevoie, îți venim în ajutor cu acest mini-ghid, unde vei găsi răspunsuri la toate întrebările tale.

Top 3 aspecte pe care trebuie să le știi înainte să apelezi la serviciile rent a car
de Georgiana Adam    |    22 Mar 2021   •   16:09

Poți să apelezi cu încredere la serviciile rent a car Bucuresți, dar nu înainte de a trece în revistă câteva aspecte importante, prin care te asiguri că vei lua o decizie inspirată. Iată care sunt acestea!

Poți alege să conduci orice tip de vehicul, inclusiv mașini electrice

Atunci când cauți o firmă de închiriere auto, studiază cu atenție (încă de la început) și flota de mașini pe care ți-o pune la dispoziție. Există posibilitatea să conduci chiar și o mașină electrică, un avantaj al zilelor noastre, ce îți va reduce considerabil costurile pentru alimentare.

Experiența la volanul unui astfel de vehicul este una superioară: te vei bucura de libertate deplină de mișcare, la cel mai înalt nivel de confort. Nu toate firmele închiriază mașini electrice, dar sunt unele care o fac, chiar la un preț foarte avantajos. În alegerea vehiculului potrivit pentru tine, trebuie să iei în considerare toate aspectele: dacă vei călători cu copii, dacă vrei să parchezi rapid, dacă ai nevoie de un portbagaj încăpător și așa mai departe. Nu uita de anumite dotări la care ții foarte mult: trece în revistă absolut toate elementele esențiale pentru călătorie.

Poți să rezervi online și să plătești fără bani cash

Tehnologia a transformat procesul de rezervare auto într-o experiență simplă și rapidă. Există firme care încurajează în mod deosebit rezervările și plățile online, prin reduceri atractive oferite tuturor clienților care optează pentru digitalizare. Dincolo de un posibil discount, economisești foarte mult timp.

Totul se face la distanță de un click, iar tu te poți ocupa de celelalte planuri ale călătoriei tale. În plus, ai posibilitatea să modifici rapid rezervarea, dacă au survenit schimbări, sau chiar să o anulezi. Anumite companii nu percep taxe de anulare, și chiar te încurajăm să colaborezi cu astfel de entități, pentru a evita orice risc de plata. Vei primi interacțiuni clare despre livrarea și predarea autoturismului, iar toate informațiile se comunică în mod transparent, atunci când firma este digitalizată puternic. Nicicând nu a fost mai simplu!

Ai nevoie de actele de bază: permisul și cartea de identitate

Pentru închirierea unui autovehicul, ai nevoie de actele indispensabile oricărui șofer: bineînțeles, permisul de conducere, și cartea de identitate sau pașaportul. Verifică datele de valabilitate ale documentelor înainte de a face rezervarea, pentru a evita orice situații neplăcute.

Dacă vrei să te deplasezi în afara granițelor, trebuie să știi că ai și această posibilitate. Unele companii permit utilizarea mașinilor închiriate în Ucraina și în Republica Moldova. Ține cont de scopul deplasării tale și asigură-te, din timp, că ai documentele necesare pentru trecerea granițelor. Închirierile auto se pot face pe termen scurt, mediu și lung, în funcție de nevoile și dorința fiecărui client. Nu ești limitat nici din acest punct de vedere.

Cea mai completă flotă auto de închiriat: Caroutis.com

Peste 250 de autoturisme se află în flota auto de inchiriat de la Caroutis.com, inclusiv automobile electrice, precum BMW i3 și Nissan Leaf.

Este cea mai modernă firmă din București, care pune preț pe timpul și nevoile clienților săi, venind în întâmpinarea lor cu prețuri atractive, posibilitatea de a rezerva online, lipsa taxei de anulare, discounturi la plata online, primul șofer adițional gratuit, kilometri nelimitați și așa mai departe.

Date de contact:

Tel: +4 0747 134 901

E-mail: [email protected]

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close