Antena 3 CNN Life Truc genial! Cum îți dai seama că o femeie are implanturi cu silicon

Truc genial! Cum îți dai seama că o femeie are implanturi cu silicon

Truc genial! Cum îți dai seama că o femeie are implanturi cu silicon
Sursa foto: foto: Pixabay.com
20 Mar 2019   •   17:54

Fie ca mergi la mare, in parc sau la o piscina, este imposibil sa nu vezi o pereche de sani perfecti si sa stai sa te intrebi daca mama-natura a fost chiar atat de generoasa sau mai degraba bisturiul medicului a avut de lucru.

In loc sa pornesti o dezbatere cu prietenii in acest sens, de ce sa nu devii chiar tu un expert in depistarea siliconului? Potrivit Men's Health, nu este deloc greu daca esti atent la cateva detalii.

Sunt prea apropiati unul de altul: majoritatea femeilor au 2-3 centimetri intre sani, dar implantul micsoreaza acest spatiu si face pieptul sa stea unit, ca atunci cand s-ar purta sutien cu efect de push-up.

Sunt prea ridicati: in mod normal, sanii trebuie sa fie pozitionati la nivelul axilei, dar in cazul implanturilor acestia sunt ridicati, caci femeile isi doresc sa aiba un piept cat mai ferm, care de cele mai multe ori striga de la distanta "Artificial!".

Arata ca pepenii: desi aceasta pare sa fie o gluma, este un criteriu cat se poate de serios. Sanii naturali nu au cum sa aiba un aspect perfect rotund,asa cum se intampla in cazul celor falsi, fiind in forma de para sau lacrima.

Vezi cicatrice: Chirurgii folosesc de obicei 4 zone de acces atunci cand pun implanturi, acestea lasand cicatrice. Mai ales daca fata este in costum de baie sau face topless, vei observa cu siguranta cateva puncte la baza sanului si aproape de mamelon. Totusi, ai grija si nu uita sa fii discret cand privesti. Nu ai vrea sa ti se faca observatie ca te holbezi.

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close