Antena 3 Life Turism de vaccinare în Clisura Dunării: Cină gratuită oferită de pensiuni celor care se vaccinează în zonă

Turism de vaccinare în Clisura Dunării: Cină gratuită oferită de pensiuni celor care se vaccinează în zonă

de Mia Lungu    |    17 Apr 2021   •   18:41
Turism de vaccinare în Clisura Dunării: Cină gratuită oferită de pensiuni celor care se vaccinează în zonă

Turismul de vaccinare capătă o semnificaţie nouă la Clisura Dunării. Cei care vin din alte judeţe ca să se imunizeze aici, decid adesea să rămână câteva zile ca să admire frumuseţile zonei. Proprietarii de pensiuni s-au adaptat imediat şi au venit cu oferte pentru turiştii care vin să se vaccineze.

Vaccinare şi relaxare, iată noul concept turistic în Mehedinţi. Totul a pornit de la o constatare simplă. Locuitori ai marilor oraşe, care stăteau prea mult pe listele de aşteptare în oraşele lor, veneau să se imunizeze la Orşova şi descopereau cât de frumos e peisajul din jur.

Este si cazul lui Alin, un bărbat din București, care a ales să se vaccineze la 375 de km distanță de casă, în Orșova.

"Sunt alte centre în țara unde găsești centrele libere. Dacă te vaccinezi vineri și ai plecat de joi, ai timp liber să vizitezi și zona.", spune Alin Goga.

"Oamenii vin la prima doza și ca revin la rapel și își iau câteva zile de concediu ca sa vadă și zona. De unde vin? De la Craiova, Cluj, Bacau.", a declarat, pentru Antena 3, Dacian Ciulei, medic de familie din Orșova.

Proprietarii de pensiuni au decis să profite de oportunitate şi au venit cu oferte pentru cei care vin sa se imunizeaze în zona lor.

"Pentru cei care doresc să se vaccineze, pensiunea noastră oferă o cina gratuită, Trebuie să facă dovada ca au făcut vaccinul în zona noastră, la Orșova. Luna aprilie, fiind mai dificila, dorim sa atragem în felul acesta mai mulți turisti.", spune Florentina Muchitsch, proprietar de pensiune.

Cei care optează pentru o astfel de variantă nu dau greş, pentru că peisajele din Clisura Dunării sunt printre cele mai impresionante din România.

×
Parteneri
x close