Antena 3 CNN Life Turistă frumoasă, caut gazdă generoasă

Turistă frumoasă, caut gazdă generoasă

Turistă frumoasă, caut gazdă generoasă
Sursa foto: foto: Pixabay.com
06 Iul 2018   •   18:08

Tinerele care nu-şi permit o vacanţă exotică se pot bucura de un concediu de cinci stele, dacă reuşesc să găsească un sponsor potrivit pe un site de specialitate.

Jet Set Dating este cea mai nouă metodă de a îmbina căutarea partenerului potrivit cu petrecerea unui concediu într-o destinaţie exotică. Site-ul „Miss Travel" face posibil acest lucru pentru tinerele frumoase, dar care nu-şi permit un concediu de cinci stele. Pagina de internet se bucură de o popularitate impresionantă, potrivit Adevărul.

Reţeta este simplă: site-ul îşi propune să aducă laolaltă femeile atractive şi bărbaţii generoşi. Femeile frumoase şi de succes nu par a fi incluse în targetul „Miss Travel". Pentru femei, serviciul este gratuit, însă bărbaţii trebuie să plătească între 30 şi 70 de euro pentru una-trei luni de acces.

Reprezentanţii site-ului le sfătuiesc pe tinerele în căutare de aventură să se întâlnească mai întâi cu potenţialii „investitori" în oraşul în care locuiesc, înainte de a pleca într-o călătorie cu un necunoscut.

 

×
Parteneri
Restricții de circulație, pe cele mai mari artere din București, în acest weekend
x close