Antena 3 CNN Life Un neurochirurg susține că are dovada că Raiul există

Un neurochirurg susține că are dovada că Raiul există

Un neurochirurg susține că are dovada că Raiul există
Sursa foto: foto: Pixabay.com
18 Iun 2019   •   18:05

Doctorul Eben Alexander este unul dintre cele mai controversate figuri academice ale Statelor Unite dupa ce in 2012 a publicat o carte autobiografica menita sa demonstreze existenta Raiului:

"Dovada Raiului: Calatoria unui neurochirug in viata de apoi" descrie experienta pe care acesta avut-o cu trecerea in nefiinta dupa ce i-a fost indusa o coma pentru a i se trata meningita severa, scrie BZI.

El incearca sa demonstreze ca constiinta este independenta de creier si ca moartea este o iluzie, astfel incat pe noi ne asteapta o eternitate de splendoare dupa ce incetam sa mai traim. Viziunile sale includ ingeri, nori, rude decedate si fluturi.

Pentru Alexander acest lucru a dovedit cu desavarsire existenta Raiului. Concluzia lui este ca viata nu se termina dupa moarte, ci ca ne asteapta o inviere a mintii intr-o stare diferita de constienta.

Criticii l-au acuzat de malpraxis si de "inflorirea" evenimentelor, spunand ca el de fapt nu se afla in coma, ci ca era consitent, iar calatoria sa astrala nu a fost nimic altceva decat o halucinatie. Alexander raspunde:

"Am experimentat ceva foarte similar cu ce au trait multi alti oameni cand se aflau la granita dintre viata si moarte: tranzitia catre un taram ce depaseste barierele fizice si o largire enorma a constiintei. Singura diferenta dintre ce am trait eu si ce au trait ei este faptul ca, ei bine, creierul meu era mult mai mort decat al lor."

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close