Antena 3 CNN Life UNTOLD 2021 și-a deschis porțile. În premieră la festival, va concerta Gheorghe Zamfir

UNTOLD 2021 și-a deschis porțile. În premieră la festival, va concerta Gheorghe Zamfir

Astăzi se dă startul la distracţie la cel mai aşteptat eveniment al anului, UNTOLD 2021. La Cluj, sunt aşteptaţi în fiecare zi 75 de mii de participanţi care vor dansa şi vor cânta pe muzica a peste 200 de DJ și artiști de top internaționali și din România.

UNTOLD 2021 și-a deschis porțile. În premieră la festival, va concerta Gheorghe Zamfir
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    09 Sep 2021   •   09:47

La festivalul Untold se va înregistra şi o premieră. Gheorghe Zamfir va susține un concert.

UNTOLD, cel mai mare festival organizat în România în timpul pandemiei, si-a deschis portile. Accesul la festival se va putea face doar de către persoanele care au asupra lor Certificatul Digital COVID-19 sau dovada testării rapide antigen, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Peste 2.000 de polițiști și jandarmi vor veghea la respectarea acestei reguli și la desfășurarea în bune condiții a festivalului. De asemenea, un elicopter va survola zona pentru a monitoriza și trimite in timp real datele necesare pentru bună desfășurare a evenimentului.

Peste 200 de DJ-i, artiști și trupe de renume internațional și din România vor face show-uri speciale

Organizatorii au pregătit surprize și experiențe unice pentru cea de-a șasea ediție care are loc intre perioada 9 - 12 septembrie. Peste 200 de DJ-i, artiști și trupe de renume internațional și din România vor face show-uri speciale în cele 4 zile de festival.

Rapperul american TYGA vine în premiera la Untold! Pe scena vor urca și David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, ce au fost nelipsiți de la festival, încă de la prima ediție, din 2015. DJ-ii Steve Aoki, Alok și Afrojack vor veni și ei la festival în 2021, precum și DJ Snake, Lost Frequencies, Above&Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig.

Iubitorii de muzică live îi vor putea asculta în acest an pe Parov Stelar și The Script, trupa rock aflata pentru a doua oară în lineup-ul unui festival din România.

Masca va fi obligatorie pe întreaga durată a festivalului de la Cluj-Napoca, iar cei care nu sunt vaccinați vor putea face un test COVID în mai multe orașe din țară, care va fi valabil două zile.

Hotelierii din Cluj-Napoca au micşorat preţurile, faţă de anii anteriori, pentru a atrage turiştii

Anul acesta, cel mai mare festival din Europa a venit la pachet cu nişte măsuri foarte stricte, astfel că numărul participanţilor a fost şi el limitat. Hotelierii au micşorat preţurile faţă de anii anteriori pentru a atrage turiştii.

"În această perioada, gradul de ocupare este de 100 % la noi. Prețurile au fost între 600 de lei pentru camera dublă, cu mic dejun inclus, până la aproape 900 de lei pentru apartamente, tot cu mic dejun inclus.", spune Daniela Dunca, referent marketing la un hotel.

×
Subiecte în articol: UNTOLD 2021 festival gheorghe zamfir
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close