Până acum ai folosit greșit deodorantul. Uite de ce transpirai și îți pătai bluzele

de M.Z.    |    15 Sep 2017   •   21:17
Până acum ai folosit greșit deodorantul. Uite de ce transpirai și îți pătai bluzele Foto: captura video

Majoritatea persoanelor aplică antiperspirant după duș, pe pielea curată înainte de a ieși din casă. Din păcate acest gest este unul greșit. Apoi, ne plângem că antiperspirantele nu funcționează, că pătează sau că ne provoacă anumite afecțiuni. 

Pe diverse site-uri medicale, există aceeași recomandare: antiperspirantul trebuie aplicat seara, după duș. Chiar dacă faci duș dimineața, antiperspirantul nu se va spăla complet. Antiperspirantele funcționează prin blocarea porilor prin care iese transpirația, prevenind ieșirea ei la suprafața pielii, potrivit unica.ro.

Aplicând antiperspirant seara, ajutăm produsul să acționeze sigilând porii și blocând procesul de transpirație. Din momentul aplicării antiperspirantului în mod corect, acesta te va proteja 24 de ore, chiar dacă o parte din el se va spăla la dușul de dimineață. Problema cu aplicarea antiperspirantului de dimineață este faptul că apucăm să transpirăm înainte ca acesta să apuce să blocheze porii și de aceea vei transpira toată ziua.
 

ExitPOLL
Parteneri
x close