Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Patru secrete anti-îmbătrânire dezvăluite de o femeie de 77 de ani

Patru secrete anti-îmbătrânire dezvăluite de o femeie de 77 de ani

Patru secrete anti-îmbătrânire dezvăluite de o femeie de 77 de ani
Sursa foto: Foto:Maria Kaloudi/Freeimages.com
12 Sep 2016   •   21:56

Autoarea unei cărți despre ce înseamnă un stil de viață sănătos a dezvăluit câteva dintre secretele care au ajutat-o să-și păstreze frumusețea, în ciuda vârstei înaintate.

Lee Janogly are 77 de ani și este o mamă și o bunică fericită și extrem de activă. În opinia ei, orice femeie are nevoie de trei lucruri în viața ei: putere pentru ridicarea greutăților; rezistența la mersul pe jos/ bicicleta/ dans; și suplețe, potrivit Daily Mail.

Iată câteva sfaturi pentru un stil de viață sănătos:

1. Ignoră trendurile în materie de modă - concentrează-te pe hainele clasice, bine croite, care te vor face atemporală și îți vor flata silueta.

La o anumită vârstă, femeilor nu le mai stă bine îmbrăcate în colanți și bluze strâmte.

2. Învață să cânți la pian - nimic nu este mai important decât să-ți păstrezi mintea ascuțită. Să înveți să cânți la un instrument este amuzat, dar și benefic pentru a-ți antrena mintea.

3. Mănâncă înainte de a ieși în oraș - mănâncă orice, mai puțin alimentele care conțin zahăr rafinat. Deși pare greu, renunțarea la biscuiți este secretul anti-îmbătrânire. TRUC: înainte de a ieși în oraș, mănâncă un măr sau un iaurt. Îți va tăia pofta de mâncare și nu te vei mai atinge de pâine pe timpul mesei în oraș.

4. Hidratează-ți pielea de două ori pe zi.

 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close