×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Planta ce conţine de 17 ori mai mult calciu decât laptele. Cercetătorii sunt uimiţi: "Este un miracol al naturii"

de O.P.   •   27 Iun 2014   •   09:15
Planta ce conţine de 17 ori mai mult calciu decât laptele. Cercetătorii sunt uimiţi: "Este un miracol al naturii" 442
Moringa oleifera este deţinătorul recordului mondial pentru cel mai mare conţinut de antioxidanti. Per gram, acesta are aproximativ cu 50% mai multi antioxidanţi decât Acai Berries.

Antioxidanţii contribuie din plin la prevenirea bolilor degenerative cauzate de înaintarea în vârstă. Moringa a fost folosit în medicină  pentru a preveni şi pentru a trata peste 300 de afecţiuni diferite, potrivit naturalnews.com.

Abundenţa de vitamine si minerale regăsite în Moringa este uluitoare. Acest fapt face foarte mulţi oameni de ştiinţă să creadă că Moringa este de departe alimentul cel mai dens din punct de vedere nutritiv descoperit vreodată.

Conţine peste 92 de nutrienţi şi peste 46 de antioxidanţi şi toţi aminoacizii esentiali.

Pulberea de frunze de Moringa contine:
•De 10 ori mai multa vitamina A decat morcovii
•De 17 ori mai mult calciu decat laptele
•De 15 ori mai mult potasiu decat bananele
•De 25 de ori mai mult fier decat spanacul
•De 9 ori mai multe proteine decat iaurtul
•De 4 ori mai multe fibre decat ovazul
•De ½ mai multa vitamina C decat portocalele – frunzele proaspete contin de 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele
sati