Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Povestea femeii care a învins cancerul ovarian: „Eu abia respiram de dureri și ei îmi spuneau că sunt însărcinată”

Povestea femeii care a învins cancerul ovarian: „Eu abia respiram de dureri și ei îmi spuneau că sunt însărcinată”

Povestea femeii care a învins cancerul ovarian: „Eu abia respiram de dureri și ei îmi spuneau că sunt însărcinată”
09 Mai 2017   •   10:43

Cristina Bordianu are o poveste cu totul specială. Ea a reușit să supraviețuiască și să învingă chiar cancerul ovarian, asta în ciuda faptului că boala a fost depistată când era deja într-un stadiu avansat. Femeia povestește cu lacrimi în ochi prin ce a trecut înainte să afle de boală, dar și după ce a fost diagnosticată.

Cristina Bordianu a aflat că suferă de cancer ovarian la vârsta de 43 de ani, după ce o perioadă foarte lungă de timp s-a perindat prin cabinetele a numeroși medici și a făcut o mulțime de analize. Ea spune că și-a făcut toate testele care i-au fost recomandate atât de medicul de familie, dar și de medicii specialiști, însă nu părea să aibă nimic.

”Am mers la urgență pentru că eu eram deja foarte umflată și nici nu mai puteam respira. La Triaj mi-au spus că sunt însărcinată. Eu eram deja mamă, știam ce înseamnă o sarcină. Plus că de la o sarcină te umflii în halul în care eram eu după luni bune, nu într-o singură lună cum era în cazul meu. Dar au insistat, mi-au spus chiar și cum e așezat copilul, că e cu picioarele în sus și de acolo și presiunea care nu mă lăsa să respir. Eu le spuneam că este imposibil, ele îmi spuneau că nu vreau să-mi recunosc sarcina. De ca și cum ar fi fost o rușine pentru mine să fiu însărcinată”, a povestit Cristina Bordianu.

Citește continuarea pe libertatea.ro.

×
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close