Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Uită de uleiul de floarea-soarelui sau de măsline! Acesta e tipul de ulei care nu ar trebui să-ți lipsească iarna din casă!

Uită de uleiul de floarea-soarelui sau de măsline! Acesta e tipul de ulei care nu ar trebui să-ți lipsească iarna din casă!

Uită de uleiul de floarea-soarelui sau de măsline! Acesta e tipul de ulei care nu ar trebui să-ți lipsească iarna din casă!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
16 Noi 2017   •   09:37

Unul dintre cele mai bune uleiuri pentru gătit este uleiul de cocos. Compoziția acestuia rămâne neschimbată chiar și la temperaturi ridicate.

Înainte de a te așeza la masă ia o linguriță de ulei de cocos, datorită conținutului de ketone va reduce semnificativ apetitul și va contribui la o digestie corespunzătoare. În plus este o grăsime destul de hrănitoare pentru glandele suprarenale, tiroidă și ajută inclusiv la reglarea hormonilor din organism, scrie clicksanatate.ro.

Inclusiv la gătit te poate ajuta sau mai poți de asemenea să îl adaugi în smoothie-uri, salate sau când pregătești legumele la abur. În cazul legumelor preparate la abur, alege să le înmoi bine în ulei de cocos și sare de mare și astfel vitaminele solubile în grăsime se vor asimila mult mai ușor.

Specialiștii afirmă despre acest produs că este o opțiune benefică și pentru a preveni apariția anumitor maladii printre care și Alzheimer. dacă te simți obosit mai mereu și nu ai energie apelează cu toată încrederea la uleiul de cocos.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close