Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo pentru weekend | Şefa ANM anunţă schimbări radicale: "O vreme rece în aproape toată țara"

Prognoza meteo pentru weekend | Şefa ANM anunţă schimbări radicale: "O vreme rece în aproape toată țara"

Weekendul va veni cu o schimbare semnificativă, o vreme în răcire accentuată în toate țara, spun meteorologii. Elena Mateescu, directorul ANM, anunţă prognoza meteo actualizată, pe regiuni.

de Claudia Popovici    |    22 Noi 2023   •   17:17

"Vorbim de o alternanță de perioade mai calde, pentru că mâine, de pildă, cel mult în sudul Olteniei sau al Munteniei, temperaturile vor fi ușor peste 10°C și chiar și vineri 16-17° în sudul Olteniei, Munteniei și al Dobrogei.

În restul țării ne apropiem de normalul termic al datei din calendar. La munte vor continua ninsorile, rafale de vânt de 80-100km/h restul teritoriului, zonele mai joase, vor predomina ploile.

ANM, prognoza meteo pentru weekend | Vremea în România

Însă weekendul va veni cu o schimbare semnificativă, o vreme în răcire accentuată în toate țara, dar mai ales partea de sud-est și centru. Maximele la scara întregii țări, între zero până la zece grade și între -8 opt - 0° chiar și duminică, o vreme rece pentru sfârșitul lunii noiembrie, în aproape toată țara.

Vorbim și de intensificări ale vântului, care cu siguranță vor aplica senzația de frig și posibil ca de sâmbătă și duminică să consemnăm și precipitații mixte în zonele mai joase, iar la munte să predomine în continuare ninsorile", a spus Elena Mateescu, directorul ANM, la Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close