Antena 3 CNN Meteo Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii în România. Zonele unde temperaturile coboară până la 3 grade Celsius

Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii în România. Zonele unde temperaturile coboară până la 3 grade Celsius

Meteorologii anunță schimbări simțitoare ale vremii în zilele care urmează.

de Laura Dinu    |    02 Oct 2023   •   15:24

Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, a explicat, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, ce se întâmplă cu vremea în perioada următoare.  

”Au fost ceva ploi, nu în cantități însemnate, dar ploi slabe. Acestea cu siguranță vor continua, mai ales mâine în zona montană, dar și în partea de nord-vest, nord și nord-est a teritoriului.

Elementul meteorologic de interes rămâne regimul de temperaturi, pentru că dacă astăzi vom vorbi despre valori de temperaturi care în sud pot atinge 23...24 de grade, iată o diferență semnificativă față de ziua de ieri, care a adus valori de 30...31 de grade”, a explicat Elena Mateescu la Antena 3 CNN. 

”De mâine, temperaturile vor fi în creștere, deja contăm pe valori de până la 26...27 de grade, în mijlocul săptămânii 27... 28 de grade, inclusiv în Capitală. 

Cu siguranță, până la mijlocul acestei săptămâni vom vorbi de acest ecart de temperaturi, 20...27 de grade Celsius, fără variații serioase de la o zi la alta. 

Minimele vor fi mai coborâte, în special în zonele depresionare din estul Transilvaniei, spre 3...4 grade Celsius, iar în jumătatea nordică a țării, mai ales în Maramureș sau nordul Moldovei, vom vorbi de minime de cel mult până la 7...8 grade, în timp ce în sud 10...13 grade, inclusiv în capitală”, a mai explicat Elena Mateescu la Antena 3 CNN.  

×
Subiecte în articol: Elena Mateescu vremea prognoza meteo
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close