Antena 3 CNN Meteo Vremea se schimbă din nou în România! Toamna își intră în drepturi

Vremea se schimbă din nou în România! Toamna își intră în drepturi

După un weekend cu temperaturi de vară, toamna își intră din nou în drepturi.

Vremea se schimbă din nou în România! Toamna își intră în drepturi
Sursa foto: Germanovich / Getty Images
de Laura Dinu    |    23 Oct 2023   •   20:59

Vremea de vară din weekend lasă loc unui interval mai răcoros și mai apropiat de ceea ce ar fi normal acum, la sfârșit de octombrie. Pe lângă temperaturile moderate, în unele regiuni ale țării sunt așteptate și ploi în această săptămână. 

Marți, vremea va fi frumoasă și însorită în cea mai mare parte a țării, dar nu va mai fi atât de cald. În regiunile nordice se va răci mai mult, iar maximele vor atinge doar 18 - 23 de grade, în timp ce în sud va fi încă destul de cald, în jur de 23 - 26 de grade. 

În a doua parte a săptămânii, o zonă de presiune atmosferică scăzută va afecta și țara noastră, aducând mai mulți nori, dar și ploi intermitente, mai ales în vest și nord. Ziua, vor fi între 16 și 25 de grade, iar nopțile nu vor fi prea reci, datorită cerului mai mult noros. 

Weekend-ul ar putea începe cu ploi mai puternice în unele zone, dar traiectoria exactă a ciclonului nu este cunoscută încă. Momentan, cele mai mari șanse pentru ploi abundente par a fi în vest și nord, în timp ce în sud și est se întrevăd mai puține precipitații. 

Unele modele meteorologice anticipează o răcire a vremii săptămâna viitoare, odată cu venirea lunii noiembrie. Totuși, aceasta nu pare să dureze foarte mult, iar prima parte a lunii lui Brumar se anunță destul de caldă, scrie meteoradar.ro.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea
Parteneri
Diana Șoșoacă este candidat la Primăria Capitalei
x close