Antena 3 CNN Opinii Adrian Ursu comentează imaginile fraudei din Sectorul 1: "Sunt absolut uluit de reacţia oficială"

Adrian Ursu comentează imaginile fraudei din Sectorul 1: "Sunt absolut uluit de reacţia oficială"

Realizatorul Antena 3 Adrian Ursu a comentat imaginile fraudei de la alegerile locale din Sectorul 1 şi a spus că este uluit de reacţia de până acum a autorităţilor.

Adrian Ursu comentează imaginile fraudei din Sectorul 1: "Sunt absolut uluit de reacţia oficială"
de Adrian Ursu    |    01 Oct 2020   •   00:22

"Sunt absolut uluit de reacţia oficială. Rămâne de dovedit ce înseamnă exact, dacă e un singur episod, dacă e o acţiune mai amplă, dacă e o fraudă plănuită sau o neglijenţă şi o complicitate a autorităţilor care trebuiau să securizeze sala respectivă."

"Noi avem, în momentul ăsta, o imagine în oglindă a ceea ce s-a prezentat de reprezentanţii USR ca fiind dovada fraudei PSD şi a lui Tudorache la Sectorul 1", spus ironic Adrian Ursu, realizator Antena 3.

"Ni s-au prezentat nişte imagini, cu nişte documente, într-o incintă care nu ar fi trebuit să găzduiască acele documente şi informaţii despre un cetăţean care nu ar fi avut dreptul să manipuleze nişte documente electorale şi care totuşi făcea acest lucur şi care era şi candidat."

"Avem nişte imagini cu documente într-o incintă care nu trebuia violată, pentru că trebuia securizată. Acele documente sunt manipulate de nişte cetăţeni care, pare, că nu au dreptul să manipuleze acele documente. Unul din ei este şi candidat."

 

×
Subiecte în articol: Adrian Ursu
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close