Antena 3 CNN Opinii Adrian Ursu, despre atacurile dintre Iran şi Statele Unite: Aceste imagini sunt înfricoşătoare

Adrian Ursu, despre atacurile dintre Iran şi Statele Unite: Aceste imagini sunt înfricoşătoare

Adrian Ursu a vorbit despre atacurile cu rachete ale Iranului asupra bazelor americane din Irak. Este vorba despre două baze americane din Irak, atacate cu zece rachete balistice lansate de pe teritoriu iranian in aceasta noapte, chiar la ora la care generalul Soleimani a fost ucis zilele trecute. Din fericire, nu au fost anunţate victime până la aceasta oră, însă atacul riscă să pornească un adevarat război între Iran şi Statele Unite ale Americii. Pentagonul a confirmat atacurile, iar Donald Trump este aşteptat să facă un anunţ.

Adrian Ursu, despre atacurile dintre Iran şi Statele Unite: Aceste imagini sunt înfricoşătoare
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de Adrian Ursu    |    08 Ian 2020   •   09:57

"Ne-am trezit cu aceste imagini care sunt înfricoşătoare, mai ales că imediat după ele a venit şi altă informaţie în legătură cu prăbuşirea unui avion şi cumva nu ai cum să nu le pui în relaţie. Statele Unite au recomandat interzicerea oricărui zbor deasupra Iranului şi Irakului în această perioadă, tocmai de teama unor astfel de atacuri cu rachetă care ar putea să atingă şi aeronave care trec în tranzit.

Deocamandată, nu există nicio legătură demonstrată referitoare la acest incident aviatic extrem de grav.

După cum se vede pe hartă, ţintele pe care şi le-au ales cei care au declanşat această acţiune de represalii, sunt baze militare din Irak, baze construite şi administrate de americani, chiar dacă acum sunt administrate de irakieni şi curzi. Există un anunţ făcut în urmă cu câteva zeci de ore al Teheranului care spune că în cazul în care după atacurile noastre, Statele Unite reacţionează cu atacuri cu rachete, va alege Dubai şi Israel.

Trump este extrem de optimist. E posibil ca reglarea de conturi să se fi terminat.  Generalul a fost omorât. De altfel şi Teheranul s-a descărcat."

Adrian Ursu, despre atacurile cu rachete ale Iranului asupra bazelor americane din Irak

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close