Antena 3 CNN Opinii Astăzi s-a dat foc la fitil. CCR va întoarce legea

Astăzi s-a dat foc la fitil. CCR va întoarce legea

Nu înseamnă că dispar pensiile speciale. Astăzi s-a dat foc la fitil. Vom vedea ce se va întâmpla, pentru că onorabila CCR va întoarce legea şi fiecare din partide va spune că a avut dreptate. 

Astăzi s-a dat foc la fitil. CCR va întoarce legea
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3
de Bogdan Chirieac    |    28 Ian 2020   •   16:47

Este exact pentru electorat această măsură. PNL şi PSD au experienţa alegerilor trecute. PSD a reuşit cea mai mare creştere a pensiilor şi mai voiau să crească cu încă 40 la sută din septembrie, lucru care nu se va mai întâmpla. Dar, din 5 milioane de pensionari, doar 1 milion de pensionari au votat cu PSD. Pe locul 2, după corupţie, erau pensiile speciale. Iar PSD a văzut cum stau lucrurile, a văzut ce a deranjat electoratul. PNL a promis asta în campania electorală. Aşa că au făcut ce am văzut azi, s-au făcut că le anulează. Legea asta este o struţo-cămilă.

Gândiţi-vă ce presiune este pe CCR acum. O întreagă putere a statului, puterea judecătorească, e cu tunurile pe CCR. Nici nu e normal să o supui la aceste presiuni. Vor da legea înapoi în Parlament. Nu va exista tăierea pensiilor, nu e o problemă că ne-am obişnuit cu ele. Dar măcar să le fi plafonat, ca să nu mai fie pensii de 74.000 lei pe lună. 

Vă spuneam că au dat foc la fitil pentru că va fi un subiect de campanie. Asta pentru că vor da vina unii pe alţii. S-a mai deschis un front politic acum. Probabil că unele partide mai mici vor îndrăzni să profite de el. Partidele mari, PSD şi PNL, sunt anchilozate pentru aşa ceva!

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close